FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
candleelephants2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: candleelephants2 »

Taki prezent od FXsalt. Zlecenia miałem z automatu ustawione na SL: -4pips.
Pół biedy że slippage. Ale dlaczego nie ustawili mi SL?
:o
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

fonics
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: fonics »

Witam Panowie
mam pytanie czy też macie poślizgi przy realizacji transakcji? Ostatnimi czasy zdarza się to coraz częściej i trwa kilka ładnych sekund. Oczywiście zawsze otworzy mi pozycje po cenie najmniej korzystnej tak samo jak przy zamknięciu. Wcześniej takie rzeczy miały miejsce sporadycznie ale teraz dzieje się to coraz częściej. Dodam że jest to konto real założone w styczniu tego roku. Drugie pytanko mam do użytkowników, którzy mają nowe konta real w złotówkach. Czy macie takie same problemy z opóźnionymi transakcjami. W między czasie testuje własnie konto złotówkowe demo i tam opóźnienia przy zamykaniu i otwieraniu to chleb powszedni. Jeżeli tak dzieje się na koncie demo to jestem ciekaw jak jest na realu. Pytam się o to ponieważ chciałem założyć konto w złotówkach ale taka sytuacja dyskwalifikuje tego brokera. Szkoda bo byłem bardzo zadowolony z jego usług ale jak tak dalej będzie trzeba będzie uciekać.
Pozdrawiam

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

No to pojawila sie sytuacja, ktora zaczela mnie naprawde wk***.
Wlasnie zauwazylem i uswiadomilem sobie ze codziennie o 22:00 GMT spread na nowych kontach rozjezda sie na 10 i wiecej pipsow. Juz nie wspomne o tym ze wlasnie mi zamknelo przez to g* pozycje, gdzie zadnych danych nie ma (ok jest zamkniecie sesji)
A wyglada to jak na obrazku.
Czy to normalne? bo jakos na starym koncie tego nie kojaze...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

kubek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kubek »

U mnie tez ostatnio pojawilo sie duzo poslizgow. Co prawda gralem tam na danych, ale wczesniej poslizgi byly minimalne, teraz sa duze. Od przyszlego tygodnia ma byc wiecej dostawcow plynnosci, moze cos sie polepszy.

Awatar użytkownika
mdmainside
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mdmainside »

fonics pisze:Witam Panowie
mam pytanie czy też macie poślizgi przy realizacji transakcji? Ostatnimi czasy zdarza się to coraz częściej i trwa kilka ładnych sekund. Oczywiście zawsze otworzy mi pozycje po cenie najmniej korzystnej tak samo jak przy zamknięciu. Wcześniej takie rzeczy miały miejsce sporadycznie ale teraz dzieje się to coraz częściej. Dodam że jest to konto real założone w styczniu tego roku. Drugie pytanko mam do użytkowników, którzy mają nowe konta real w złotówkach. Czy macie takie same problemy z opóźnionymi transakcjami. W między czasie testuje własnie konto złotówkowe demo i tam opóźnienia przy zamykaniu i otwieraniu to chleb powszedni. Jeżeli tak dzieje się na koncie demo to jestem ciekaw jak jest na realu. Pytam się o to ponieważ chciałem założyć konto w złotówkach ale taka sytuacja dyskwalifikuje tego brokera. Szkoda bo byłem bardzo zadowolony z jego usług ale jak tak dalej będzie trzeba będzie uciekać.
Pozdrawiam
Ja mam nowe w zł i nie mam żadnych problemów.

ugangu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ugangu »

Poślizgi się zdarzają bo to normalne przy tego typu egzekucji zleceń ale ja również nie mam problemów z tego tytułu.
Trejduje zazwyczaj od 10 rano do 18-19 i jak dla mnie wszystko jest ok.

Takie gadanie, że zlecenia otwierają się po najgorszej cenie jest w tym przypadku według mnie próbą wytłumaczenia się przed samym sobą. Owszem czasem się zdarza, że wejdzie się z poślizgiem po cenie w danej chwili najgorszej ale to w drugą stronę też działa czyli można też wejść po cenie najlepszej.

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

U mnie poslizgow nie ma, chyba ze na danych zagralbym czy tez w jakims ostrym ruchu. No i przekonalem sie ze trzeba uwazac codziennie na h 22 GMT.
Niestety w porownaniu do starych kont spready mocno sie rozjezdzaja, ale jak juz wyzej napisano maja to poprawic na dniach wiec wciaz czekam. Mimo problemow jakie sie pojawiaja od czasu do czasu wciaz sa godni polecenia.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Czy u Was tez wystepuja zwisy na platformie tak raz dziennie w godzinach mniej wiecej 10 do 12. Tzn zawiechy trwaja okolo kilku minut ale nie wystepuja o stalej godzinie.

kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kam16 »

Mam dwa pytanka do Was panowie. Mam konto real w zł i mam pytanie czy u Was też stop lossy można ustawiać dopiero modyfikując zlecenie a nie od razu przy jego tworzeniu? Drugie pytanie: Czy u Was też są same waluty do gry bez surowców i indeksów? Z góry dzięki za odp i pozdrawiam

Camel4
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Camel4 »

kam16 pisze:Mam dwa pytanka do Was panowie. Mam konto real w zł i mam pytanie czy u Was też stop lossy można ustawiać dopiero modyfikując zlecenie a nie od razu przy jego tworzeniu? Drugie pytanie: Czy u Was też są same waluty do gry bez surowców i indeksów? Z góry dzięki za odp i pozdrawiam
2* YES :)

ODPOWIEDZ