FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
mryko
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mryko »

Cześć, czy u Was też występuje brak kwotowań od początku sesji niedzielnej do godziny 3.00 dzisiejszego dnia ???
Sky is the limit

Awatar użytkownika
wojtasek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wojtasek »

real na starym koncie chodzi OK, na nowym nie wiem, demo też nie wiem

przy okazji: mnie poinformowali, że nie ma możliwości transferu depo ze starego konta do nowego - albo trzeba wpłacić nowe depo na nowy rodzaj konta, albo wypłacić ze starego i wpłacić na nowe...

Szymon80
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Szymon80 »

mryko pisze:Cześć, czy u Was też występuje brak kwotowań od początku sesji niedzielnej do godziny 3.00 dzisiejszego dnia ???

U mnie też jest luka na demo. Nie da się także pobrać brakujących danych przez centrum historii

Awatar użytkownika
Cancer0s
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Cancer0s »

Jak się sprawuje nowe konto? Jakieś spostrzeżenia? Gorzej, lepiej?
Zapraszam na moją nową stronę -> klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Cancer0s pisze:Jak się sprawuje nowe konto? Jakieś spostrzeżenia? Gorzej, lepiej?
Testuje ciagle i wciaz mam wrazenie ze jest gorzej. Moze sie myle, ale swapy na edku w obie strony sa ujemne, spread dosc czesto nawet bez wiekszego powodu, poprostu przy dosc dynamicznych ruchach rozjezdza sie nawet do 3-4 pipsow, a przeciez do tego dochodzi commissions.
Jedyne co poprawili to w przypadku kont w GBP wielkosc commissions, bylo 10 funtow za 1lot obecnie jest wartosci jednego pipsa czyli 6,3

Podsumowujac mam wrazenie ze jest gorzej niz na starym koncie, a oba mam na chodzie i z realnym depozytem.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

marcinx64
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marcinx64 »

Jakieś pomysły co do brakujących danych na historii na nowych kontach? Ciężko analizować wykres w takiej sytuacji :roll:
Sukces jest owocem dobrych decyzji, dobre decyzje są owocem doświadczenia, doświadczenie jest owocem złych decyzji.

Awatar użytkownika
Cancer0s
Gaduła
Gaduła

Nooo to pewnie popłyną mam to szczęście, że zawsze coś się zmienia na gorsze jak już wpłacam kasę do kogoś :P ale to tak dla próby tylko na razie coś tam sypnąłem także nie płaczę ... myślałem, że zmniejszyli commission w ogóle wszędzie do 6,5$ na lota.

Ci co mieli stare konta chyba będą sobie je chwalić jeszcze przez jakiś czas w ogóle mają je likwidować czy nie?

Oczywiście CFD nadal nie ma w ofercie pewnie ;]?

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Cancer0s pisze:Oczywiście CFD nadal nie ma w ofercie pewnie
Niestety nadal nie ma. Rowniez nie wiadomo kiedy bedzie.

Ostatnio coraz czesciej zlecenia mi z opoznieniem wchodza. Tj jak 10sec do nawet 30sec, i juz naprawde nie wiem czy to wina lacza czy ich, bo ogolnie nic nie sciagam, jak mam wlaczone MT4.

Nie zrazam sie do nich, bo wydaje mi sie ze to przejsciowe, a u nich z tego co zauwazylem podczas zmian zawsze jakies komplikacje wystepuja. Chociaz w przypadku opozniania zlecen jest to niemaly problem, bo potrafi mi cene przyjac duzo dalej niz otwieralem pozycje.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
Cancer0s
Gaduła
Gaduła

Podczas danych zamrozili mi platformę na 30 sekund nie wiedziałem co się dzieje. Myślałem, że będzie troszkę lepiej. Raczej wypłacę środki

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

No to było dziwne z ich strony. Ja wypłacałem ostatnio 50k $ i bezproblemowo także broker jest OK. Jednak to zamrożenie na danych było w stylu zabronienia gry oczekującymi zleceniami w czasie danych.

ODPOWIEDZ