FXsalt , www.fxsalt.com
Testuje ciagle i wciaz mam wrazenie ze jest gorzej. Moze sie myle, ale swapy na edku w obie strony sa ujemne, spread dosc czesto nawet bez wiekszego powodu, poprostu przy dosc dynamicznych ruchach rozjezdza sie nawet do 3-4 pipsow, a przeciez do tego dochodzi commissions.Cancer0s pisze:Jak się sprawuje nowe konto? Jakieś spostrzeżenia? Gorzej, lepiej?
Jedyne co poprawili to w przypadku kont w GBP wielkosc commissions, bylo 10 funtow za 1lot obecnie jest wartosci jednego pipsa czyli 6,3
Podsumowujac mam wrazenie ze jest gorzej niz na starym koncie, a oba mam na chodzie i z realnym depozytem.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Nooo to pewnie popłyną mam to szczęście, że zawsze coś się zmienia na gorsze jak już wpłacam kasę do kogoś
ale to tak dla próby tylko na razie coś tam sypnąłem także nie płaczę ... myślałem, że zmniejszyli commission w ogóle wszędzie do 6,5$ na lota.
Ci co mieli stare konta chyba będą sobie je chwalić jeszcze przez jakiś czas w ogóle mają je likwidować czy nie?
Oczywiście CFD nadal nie ma w ofercie pewnie ;]?

Ci co mieli stare konta chyba będą sobie je chwalić jeszcze przez jakiś czas w ogóle mają je likwidować czy nie?
Oczywiście CFD nadal nie ma w ofercie pewnie ;]?
Zapraszam na moją nową stronę
klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

Niestety nadal nie ma. Rowniez nie wiadomo kiedy bedzie.Cancer0s pisze:Oczywiście CFD nadal nie ma w ofercie pewnie
Ostatnio coraz czesciej zlecenia mi z opoznieniem wchodza. Tj jak 10sec do nawet 30sec, i juz naprawde nie wiem czy to wina lacza czy ich, bo ogolnie nic nie sciagam, jak mam wlaczone MT4.
Nie zrazam sie do nich, bo wydaje mi sie ze to przejsciowe, a u nich z tego co zauwazylem podczas zmian zawsze jakies komplikacje wystepuja. Chociaz w przypadku opozniania zlecen jest to niemaly problem, bo potrafi mi cene przyjac duzo dalej niz otwieralem pozycje.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway