Pie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Supply / Demand

Korzystam
138
64%
Nie korzystam
79
36%

Liczba głosów: 217

paweldobkowski
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: paweldobkowski »

I target w górę. Szalony dzień!

Koniec dla mnie. Zaraz wrzucę screen.

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

paweldobkowski pisze:Ja też miałem kiedyś na wykresie Stochastic'a mimo tego, że do dzisiaj nie wiem jak z niego korzystać.
He he powiem tak...nie takie cuda miałem jeszcze na wykresie :wink: Ale to jeszcze nic: zobacz jak wygląda wykres gdy używasz strategii woodie http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... &start=570 Są wynalazki, oj są

Pzdr.

paweldobkowski
Gaduła
Gaduła

Czułbym się jakbym tradował w komiksie. Niedługo tak będę się czuł jak będę płacił 15p od transakcji :wink:

To jest dowód na to, że dla każdego jest co innego bo przecież Ken Wood jest milionerem za sprawą FX a wygląda jakby grał w statki.

Dla zainteresowanych dzisiaj:
Obrazek

Pierwszy był według wczoraj ustalonej zasady na podwojonej pozycji. A 49 z góry było z oczekującego (co mi się naprawdę nie zdarza) bo musiałem wyjść. Coraz bardziej lubię oczekujące bo je zawsze ustawiam w punktach, które według mnie są idealne i wracam na gotowy profit. Muszę nad tym pomyśleć.

Jakieś 80p więc miałem dzisiaj świetny dzień.

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

paweldobkowski pisze:To jest dowód na to, że dla każdego jest co innego
Zgadzam się.
P.S. Ładny dzień :clap:

Psdr.
Ostatnio zmieniony 25 sie 2011, 13:59 przez RAY of Sunshine, łącznie zmieniany 2 razy.

Ignac
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ignac »

paweldobkowski pisze:Ken Wood jest milionerem za sprawą FX a wygląda jakby grał w statki
Ken Wood zarobił sporo ale na woodiesccitradingclub.com, raczej nie na tradowaniu, widziałem na własne oczy jak "gra na żywo" na konferencji, z których żyje. Jest mistrzem ale nie tradingu niestety, może mistrzem marketingu to on jest. Sponsorowany przez kilka firm (między innymi esignal) itd. Zresztą nieważne, taka luźna uwaga.

paweldobkowski
Gaduła
Gaduła

Ignac pisze:
paweldobkowski pisze:Ken Wood jest milionerem za sprawą FX a wygląda jakby grał w statki
Ken Wood zarobił sporo ale na woodiesccitradingclub.com, raczej nie na tradowaniu, widziałem na własne oczy jak "gra na żywo" na konferencji, z których żyje. Jest mistrzem ale nie tradingu niestety, może mistrzem marketingu to on jest. Sponsorowany przez kilka firm (między innymi esignal) itd. Zresztą nieważne, taka luźna uwaga.
Możliwe! Dzięki za poprawienie mnie. Myślałem, że chociaż on umie zarabiać swoim systemem :wink:

Widzę błąd! Jakby EMA 34 Close zmienił na 37 High to by zaczął wygrywać. Na pewno.

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Paweldobkowski może wygodniej i szybciej dla Ciebie byłoby przesunięcie na wykres z historii transakcji te Twoje trady, nie musiałbyś specjalnie niczego rysować oszczędzając swój cenny czas, a użytkownicy biorący przykład z Twoich rysunków widzieliby dokładnie gdzie transakcja się zaczeła, a gdzie skończyła. Taka niezobowiązująca sugestia :wink:
paweldobkowski pisze:Widzę błąd! Jakby EMA 34 Close zmienił na 37 High to by zaczął wygrywać. Na pewno.
Z pewnością. Chociaż nie, czekaj ja bym dorzucił jeszcze SMA200, koniecznie niebieska. O teraz jest już cacy :)

Pzdr.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

a te linie są przecież takie proste - tylko jakoś milionerów mało :)

paweldobkowski
Gaduła
Gaduła

Szadi maj frend!

Hał is market triting ju lejtli?

Jak masz czas i ochotę to pisz z nami!

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

paweldobkowski pisze: Jak masz czas i ochotę to pisz z nami!
Niestety do Waszej bandy należeć nie mogę;/ Gwałcę Wasze zasady mam średnie :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ