Pie
-
- Gaduła
- RAY of Sunshine
- Gaduła
He he powiem tak...nie takie cuda miałem jeszcze na wykresiepaweldobkowski pisze:Ja też miałem kiedyś na wykresie Stochastic'a mimo tego, że do dzisiaj nie wiem jak z niego korzystać.

Pzdr.
-
- Gaduła
Czułbym się jakbym tradował w komiksie. Niedługo tak będę się czuł jak będę płacił 15p od transakcji 
To jest dowód na to, że dla każdego jest co innego bo przecież Ken Wood jest milionerem za sprawą FX a wygląda jakby grał w statki.
Dla zainteresowanych dzisiaj:

Pierwszy był według wczoraj ustalonej zasady na podwojonej pozycji. A 49 z góry było z oczekującego (co mi się naprawdę nie zdarza) bo musiałem wyjść. Coraz bardziej lubię oczekujące bo je zawsze ustawiam w punktach, które według mnie są idealne i wracam na gotowy profit. Muszę nad tym pomyśleć.
Jakieś 80p więc miałem dzisiaj świetny dzień.

To jest dowód na to, że dla każdego jest co innego bo przecież Ken Wood jest milionerem za sprawą FX a wygląda jakby grał w statki.
Dla zainteresowanych dzisiaj:

Pierwszy był według wczoraj ustalonej zasady na podwojonej pozycji. A 49 z góry było z oczekującego (co mi się naprawdę nie zdarza) bo musiałem wyjść. Coraz bardziej lubię oczekujące bo je zawsze ustawiam w punktach, które według mnie są idealne i wracam na gotowy profit. Muszę nad tym pomyśleć.
Jakieś 80p więc miałem dzisiaj świetny dzień.
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Zgadzam się.paweldobkowski pisze:To jest dowód na to, że dla każdego jest co innego
P.S. Ładny dzień

Psdr.
Ostatnio zmieniony 25 sie 2011, 13:59 przez RAY of Sunshine, łącznie zmieniany 2 razy.
Ken Wood zarobił sporo ale na woodiesccitradingclub.com, raczej nie na tradowaniu, widziałem na własne oczy jak "gra na żywo" na konferencji, z których żyje. Jest mistrzem ale nie tradingu niestety, może mistrzem marketingu to on jest. Sponsorowany przez kilka firm (między innymi esignal) itd. Zresztą nieważne, taka luźna uwaga.paweldobkowski pisze:Ken Wood jest milionerem za sprawą FX a wygląda jakby grał w statki
-
- Gaduła
Możliwe! Dzięki za poprawienie mnie. Myślałem, że chociaż on umie zarabiać swoim systememIgnac pisze:Ken Wood zarobił sporo ale na woodiesccitradingclub.com, raczej nie na tradowaniu, widziałem na własne oczy jak "gra na żywo" na konferencji, z których żyje. Jest mistrzem ale nie tradingu niestety, może mistrzem marketingu to on jest. Sponsorowany przez kilka firm (między innymi esignal) itd. Zresztą nieważne, taka luźna uwaga.paweldobkowski pisze:Ken Wood jest milionerem za sprawą FX a wygląda jakby grał w statki

Widzę błąd! Jakby EMA 34 Close zmienił na 37 High to by zaczął wygrywać. Na pewno.
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Paweldobkowski może wygodniej i szybciej dla Ciebie byłoby przesunięcie na wykres z historii transakcji te Twoje trady, nie musiałbyś specjalnie niczego rysować oszczędzając swój cenny czas, a użytkownicy biorący przykład z Twoich rysunków widzieliby dokładnie gdzie transakcja się zaczeła, a gdzie skończyła. Taka niezobowiązująca sugestia 
Pzdr.

Z pewnością. Chociaż nie, czekaj ja bym dorzucił jeszcze SMA200, koniecznie niebieska. O teraz jest już cacypaweldobkowski pisze:Widzę błąd! Jakby EMA 34 Close zmienił na 37 High to by zaczął wygrywać. Na pewno.

Pzdr.
-
- Gaduła