Pie
-
- Gaduła
- RAY of Sunshine
- Gaduła
paweldobkowski pisze:i jestem w shorcie z ekstremum po cenie 1.4467
Chłopaki czy któryś z Was mógłby w wolnym czasie pokazać gdzie Wy tam widzicie S/D na 1.4467? Ja za cholercię nie mogę tam nic dojrzećSpekulant83 pisze:Dlatego nie wszedłem w tego shorta na 1.4467 n

Paweldobkowski a w tym ostatnim Twoim wejściu na rysunku nie obawiałeś się S/D nad sobą? (zaznaczyłem na rysunku) Jeżeli nie, to dlaczego? A może po prostu źle to zaznaczyłem?
No i w jaki sposób wszedłeś w miejscu oznaczonym kółkiem bez stawiania oczekiwacza? Nie mogę sobie jeszcze wyobrazić wejscia tam, dlatego jestem ciekaw Twojego toku analizy

Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- RAY of Sunshine
- Gaduła
- Spekulant83
- Gaduła
RAY of Sunshine pisze:paweldobkowski pisze:i jestem w shorcie z ekstremum po cenie 1.4467Chłopaki czy któryś z Was mógłby w wolnym czasie pokazać gdzie Wy tam widzicie S/D na 1.4467? Ja za cholercię nie mogę tam nic dojrzećSpekulant83 pisze:Dlatego nie wszedłem w tego shorta na 1.4467 n![]()
Paweldobkowski a w tym ostatnim Twoim wejściu na rysunku nie obawiałeś się S/D nad sobą? (zaznaczyłem na rysunku) Jeżeli nie, to dlaczego? A może po prostu źle to zaznaczyłem?
No i w jaki sposób wszedłeś w miejscu oznaczonym kółkiem bez stawiania oczekiwacza? Nie mogę sobie jeszcze wyobrazić wejscia tam, dlatego jestem ciekaw Twojego toku analizy![]()
Pozdrawiam
Ja w longu od 1.4446, target na 1.4510 (edit: zmiana na 1.4472 targetu). Ok. RAY ... my tu niestety wojujemy na cenie która jest w drodze od poziomu do poziomu S/D

"Mówisz, że nie możesz, to nie możesz.
Mówisz, że możesz, to możesz.
Więc sobie wybierz" - Mistrz Zen Seung Sahn
Mówisz, że możesz, to możesz.
Więc sobie wybierz" - Mistrz Zen Seung Sahn
- RAY of Sunshine
- Gaduła
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Czy ten pinbar zaznaczony przypadkiem nie dyskwalifikuje tego miejsca jako S/D? Pinbar już testował to miejsce, dlatego tam nie mogłem zaznaczyć tego S/D. Czy nie jest tak, jak w przypadku ZL, że raz testowane miejsce już się nie liczy?
P.S.Dzięki za rysunek.
Pzdr.
P.S.Dzięki za rysunek.
Pzdr.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Owszem, bardzo trafne spostrzeżenie. Jednakże "dyskwalifikuje" to za duże słowo powiedziałbym że zmniejsza jego skuteczność.RAY of Sunshine pisze:Czy ten pinbar zaznaczony przypadkiem nie dyskwalifikuje tego miejsca jako S/D? Pinbar już testował to miejsce, dlatego tam nie mogłem zaznaczyć tego S/D. Czy nie jest tak, jak w przypadku ZL, że raz testowane miejsce już się nie liczy?
P.S.Dzięki za rysunek.
Pzdr.