Czyli pozostaje już indywidualny wybór, czy ktoś bierze takie miejsca, czy niepowiedziałbym że zmniejsza jego skuteczność

Pozdrawiam
Jeśli jest miejsce na indywidualny wybór to znaczy, że coś jest nie tak. Jedna z moich zasad: "Każdą uznaniową część systemu zmień w zasady"RAY of Sunshine pisze:Czyli pozostaje już indywidualny wybór, czy ktoś bierze takie miejsca, czy nie Ten sam motyw był na rysunku poniżej...i zadziałał
bez problemu mozna zagrać wiekszą pozycją niż 100 lotów,oczywiście nie u MM;sorry,że sie wtrącampaweldobkowski pisze:Rewelacyjny wynik to znaczy od 60-100 pipsów dziennie. Nie wiem jak to było z tymi jego 50 lotami. Ja tylko wiem, że grał 30 jednorazowo swojego czasu. Z tego co ja wiem to do 100 lotów da radę grać w detalu. Możliwe, że dalej też ja słyszałem tylko o 100.
Takie informacje są z koroną...bardzo ciekawe i faktycznie mobilizujące. Dzięki!paweldobkowski pisze:Rozkłada ryzyko na 5 par walutowych bo pozycje byłyby za duże i bierze dzienne ruchy. Około 50pipsów na każdej parze.
Miesięcznie osiąga zwrot w okolicach 5% kapitału. Jak nie ciężko się domyślić zarządza 10mln. euro.
Rewelacyjny wynik to znaczy od 60-100 pipsów dziennie. Nie wiem jak to było z tymi jego 50 lotami. Ja tylko wiem, że grał 30 jednorazowo swojego czasu. Z tego co ja wiem to do 100 lotów da radę grać w detalu. Możliwe, że dalej też ja słyszałem tylko o 100.
Pewnie najlepiej sprawdzić to w praktyce.
Czas, start!