FXsalt , www.fxsalt.com
Otworzylem tam konto.
Zlecenia wchodza szybko - 0.1 lot. Niestety wyzszych nie mialem okazji zrobic.
Spread niski + prowizja w wysokosci 1 pip.
Dziwna pomoc techniczna. Zadalem 2 pytania. Nikt nic nie odpisal. To samo na czacie.
Pierwszy broker, u ktorego otworzylem rachunek real. Male sumy, wiec jeszcze nie zostal przeze mnie orzniety. Ale i tak majac kilka tysiecy $ wolę ECN.
Po Waszych ostatnich postach zaczynam nabierac watpliwosci. Do tej pory nic mnie zlego nie spotkalo. Niech tak zostanie.
Zlecenia wchodza szybko - 0.1 lot. Niestety wyzszych nie mialem okazji zrobic.
Spread niski + prowizja w wysokosci 1 pip.
Dziwna pomoc techniczna. Zadalem 2 pytania. Nikt nic nie odpisal. To samo na czacie.
Pierwszy broker, u ktorego otworzylem rachunek real. Male sumy, wiec jeszcze nie zostal przeze mnie orzniety. Ale i tak majac kilka tysiecy $ wolę ECN.
Po Waszych ostatnich postach zaczynam nabierac watpliwosci. Do tej pory nic mnie zlego nie spotkalo. Niech tak zostanie.
Sorki, że się podczepię, ale mam na oku tą platformę a prof. Google nie znalazł odpowiedzi na moje pytanie.
Czy MT4 np. FxSalt ( żeby było w temacie
) można zainstalować na pamięci USB ( Pendrive/ Flash) ?
Potrzebne mi to po to, żeby w domku sobie spekulować, a potem te same ustawienia do pracy i tam w wolnej chwili tez pogrywać.
Jest na to sposób ?
może powinienem sam najpierw spróbować czy zadziała, ale może już ktoś to praktykował i mu działa lub nie ?
Czy MT4 np. FxSalt ( żeby było w temacie

Potrzebne mi to po to, żeby w domku sobie spekulować, a potem te same ustawienia do pracy i tam w wolnej chwili tez pogrywać.
Jest na to sposób ?
może powinienem sam najpierw spróbować czy zadziała, ale może już ktoś to praktykował i mu działa lub nie ?
zainstaluj na komputerze a potem skopiuj cały plik FxSalt (czy innego MT4) na pen drive i odpalaj z pendriva. Będzie śmigaćKristofx pisze:Sorki, że się podczepię, ale mam na oku tą platformę a prof. Google nie znalazł odpowiedzi na moje pytanie.
Czy MT4 np. FxSalt ( żeby było w temacie ) można zainstalować na pamięci USB ( Pendrive/ Flash) ?
Jest na to sposób ?
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
Witam,
ostanio mam problemy z platforma fxsalt, nie podoba mnie sie to,
nie mam dostepu do konta.
i nie wiadomo co z kasa na koncie. zadnego info od nich,ciezko sie skontaktowac
ostanio mam problemy z platforma fxsalt, nie podoba mnie sie to,
nie mam dostepu do konta.
i nie wiadomo co z kasa na koncie. zadnego info od nich,ciezko sie skontaktowac
Ostatnio zmieniony 24 sie 2011, 23:00 przez Scoobi, łącznie zmieniany 3 razy.