FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: freshman89 »

sorry za glupie pytanie ale czy mt4 demo i real to ten sam plik czy musze szukac do realu na stronie innego? pytam bo dostalem haslo i numer do konta real ale jak zmieniam w mt4 login > konto real i wpisuje te dane, ktore dostalem od fxsalt to ciagle pokazuje, ze zle dane

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

Musisz zmienić server z demo na real, tam gdzie wpisujesz hasło i login

PS. a pliki w katalogu config to są osobne pliki
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

to zrobilem akurat :) nie jestem pewny czy zalogowac bede mogl sie dopiero po wewnetrznym przelewie z konta fxsalt(na ktory dokonalem wplatydo wbk) do mt4.
bo teraz wklejam Metatrader Number i Metatrader Password, ktory otrzymalem i nie moge wwejsc na swoje konto. Demo dziala i zmieniam opcje demo na real.W ogole mozna gdzies sprawdzic jak przeliczyli mi moj depozyt? w panelu na stronie fxsalt nie ma takiej opcji a maila dostalem, ze kase juz dostali.

Dodano po 23 godzinach 18 minutach:

apropo wczorajszego postu, jesli ktos mialby ten problem to przy logowaniu na konto real w miejscu "konto real"" konto demo" podaje sie adres innego serwera. Teraz wszystko gra :) support poki co sprawuje sie okej :)

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pełnomocnik »

witam

z uwagi na to ze na stronie polskiej i angielskieg fxsalt są rozbierzne informacje dotyczace typu brokerów (stp i ecn) pisałem do suportu fx salt z zapytaniem czy rzeczywiście są brokerami ecn czy stp, otrzymałem odpowiedz ze jak najbardziej są ecn ale jak tylko klient sobie zyczy mogą przełączyc w system stp...
nie znam się na tych zawiasach systemowo - platformowych ale generalnie panuje opinia ze mt4 nie da sie podpiąc pod system ecn (nie wiem dlaczego bo się nie znam powtarzam tylko opinie z jakimi się spotkałem) wiec jakim cudem oni sa ecn-ami?
jesli ktos sie orientuje w tej materii prosiłbym o słowo wyjaśnienia...

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

z uwagi na to ze na stronie polskiej i angielskieg fxsalt są rozbierzne informacje dotyczace typu brokerów (stp i ecn) pisałem do suportu fx salt z zapytaniem czy rzeczywiście są brokerami ecn czy stp, otrzymałem odpowiedz ze jak najbardziej są ecn ale jak tylko klient sobie zyczy mogą przełączyc w system stp...
nie znam się na tych zawiasach systemowo - platformowych ale generalnie panuje opinia ze mt4 nie da sie podpiąc pod system ecn
Nie ma możliwości podpięcia ECN do MT-4, nawet do MT-5 // na razie // też nie ma możliwości.
Najlepiej zasięgnij języka u ich regulatora // chyba FSA //

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pełnomocnik »

zz pisze:Nie ma możliwości podpięcia ECN do MT-4, nawet do MT-5 // na razie // też nie ma możliwości.
Najlepiej zasięgnij języka u ich regulatora // chyba FSA //
Czyli wniosek z tego płynie taki ze ktos tu kłamie :twisted:

a zz powiedz tak w kilku słowach (oczywiście w miarę przystępnie bo jestem zielony w sprawach technicznych) dlaczego nie mozna podpiąc mt4?

ps a jak jest z czasem platformy fxsalt? nie jest to czas londyński jestli u nas jest 19.00 to w londynie jest 18.00 a na platformie fxsalt jest 20.00 :roll:

Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

fxsalt wprowadza jakas nowa platforme, na ktorej bedzie ecn. Gorsza sprawa, ze juz 2 tygodnie czekam na mozliwosc grania mikrolotami a jeszcze conajmniej tydzien beda wprowadzac nowego dostawce, chociaz i to nie jest pewne

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

freshman89 pisze:fxsalt wprowadza jakas nowa platforme, na ktorej bedzie ecn. Gorsza sprawa, ze juz 2 tygodnie czekam na mozliwosc grania mikrolotami a jeszcze conajmniej tydzien beda wprowadzac nowego dostawce, chociaz i to nie jest pewne
Tak niestety wszystko się przedłuża bo wzięli się za spore przedsięwzięcie. Mają być bardzo konkurencyjni jeśli chodzi o spread, a przede wszystkim jeśli chodzi o płynność. Uniezależniają się od Primusa, będą mieć wszystko swoje - dodatkowo doszedł ten BZ WBK i szybkie przelewy walutowe wewnętrzne.

Pytanie tylko na ile to wszystko się uda. Bo jeśli się uda to na prawdę wyrosną na jednego z lepszych brokerów.

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Czy na ta sama osobe mozna miec dwa osobne konta u FXSalt?
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

MajorGC pisze:Czy na ta sama osobe mozna miec dwa osobne konta u FXSalt?
Tak. Liczba kont raczej nieograniczona. I nie ma tak, że możesz mieć jedno w USD, ale drugie już w EUR.

ODPOWIEDZ