FXsalt , www.fxsalt.com
- mdmainside
- Gaduła
- mdmainside
- Gaduła
"Poniżej znajduje się link strony na której można zamówić rachunek demo nowego systemu."leszczu pisze:Ściągnąłem sobie demko, otworzyłem transakcję i wyskoczyło mi prowizja 10.00.
Wie ktoś może dlaczego?
http://www.fxsalt.com/opendemo.php
Z pod tego linka ściągałem , powinno być ok.
- mdmainside
- Gaduła
Jaka jest najtańsza opcja wpłat? Chce wpłacić EUR...z tego co zauważylem to wszędzie pobierają prowizję także tych 3% raczej nigdzie nie unikne?
Realizacja zleceń wciąż bez zarzutów?
Gdzie na stronie salta jest oferta commodity???
Zapraszam na moją nową stronę
klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

Co do wpłat to zawsze jest prowizja, ale ważniejsze, że wypłaty bezproblemowo jak na razie.
Z tym nowym spreadem to sam próbuję założyć to demo, ale w wersji ECN mam prawie to samo 10 $ za 1 lot EurUsd i co dziwne 12.4 $ za 1 lot EurJpy co jest drożej niż na realu z zawsze 10 $ commision. W STP to wiadomo połączone jest to razem w spreadzie.
Broker jest dziwny w kwestii informacyjnej i myślę, że ten broker powstał jako przystawka z trochę mniejszym spreadem o 0.4 pipsa niż w FXPrimus, a ofertę skierowaną ma do wysokoobrotowych traderów na ECN/STP.
U jakiegoś brokera jak wpłacałem kartą debetową to nie pobierał żadnych opłat a jak zlecałem wypłatę to też opłat nie było. A co ciekawe wpłacałem z konta w PLN na konto w USD a przy wypłacie broker policzył kurs wymiany z międzybanku na 15 pipsów i tyle samo wypłacił. Jednak co z tego jak broker okazał się słabym MarketMakerem skrzeczącym przy wyższych zleceniach.
Z tym nowym spreadem to sam próbuję założyć to demo, ale w wersji ECN mam prawie to samo 10 $ za 1 lot EurUsd i co dziwne 12.4 $ za 1 lot EurJpy co jest drożej niż na realu z zawsze 10 $ commision. W STP to wiadomo połączone jest to razem w spreadzie.
Broker jest dziwny w kwestii informacyjnej i myślę, że ten broker powstał jako przystawka z trochę mniejszym spreadem o 0.4 pipsa niż w FXPrimus, a ofertę skierowaną ma do wysokoobrotowych traderów na ECN/STP.
U jakiegoś brokera jak wpłacałem kartą debetową to nie pobierał żadnych opłat a jak zlecałem wypłatę to też opłat nie było. A co ciekawe wpłacałem z konta w PLN na konto w USD a przy wypłacie broker policzył kurs wymiany z międzybanku na 15 pipsów i tyle samo wypłacił. Jednak co z tego jak broker okazał się słabym MarketMakerem skrzeczącym przy wyższych zleceniach.
- mdmainside
- Gaduła
Wpłaty realizowane przez BZWBK , koszt 1 zł , masz 4 konta odpowiednio do 4 walut PLN , EUR , GBP , USD. Tylko nie wiem jak to dokładnie wygląda w przypadku nowego konta (tylko zmieniałem na nowe) .Cancer0s pisze:Jaka jest najtańsza opcja wpłat? Chce wpłacić EUR...z tego co zauważylem to wszędzie pobierają prowizję także tych 3% raczej nigdzie nie unikne?