FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: freshman89 »

jeszcze mam ostatnie 2 pytania przed zalozeniem konta, fxsalt nie pobiera zadnych oplat za zalozenie, prowadzenie oraz w przypadku rezygnacji z konta? i jak wyglada wyplata srodkow bez moneybrokers? chce dokonac wplaty przelewem krajowym jest taka sama opcji przy wyplacie? niestety nie m informacji na stronie bo w zakladce wplaty/wyplaty sa tylko wplaty na ich konto.
na pewno wystarczy tylko skan dowodu i jakis rachunek? nic wiecej nie trzeba? w tms np trzeba do notariusza latac :) to normalne?

Awatar użytkownika
Scoobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Scoobi »

freshman89 pisze:jeszcze mam ostatnie 2 pytania przed zalozeniem konta, fxsalt nie pobiera zadnych oplat za zalozenie, prowadzenie oraz w przypadku rezygnacji z konta? i jak wyglada wyplata srodkow bez moneybrokers? chce dokonac wplaty przelewem krajowym jest taka sama opcji przy wyplacie? niestety nie m informacji na stronie bo w zakladce wplaty/wyplaty sa tylko wplaty na ich konto.
na pewno wystarczy tylko skan dowodu i jakis rachunek? nic wiecej nie trzeba? w tms np trzeba do notariusza latac :) to normalne?
do zalozenia rachunku nie potrzebujesz nic wiecej niz to co wymieniles. wplaty i wyplaty musza byc dokonywane ta sama droga. wyplaty przelewem bank. (2-5 dni), moneybookers (okolo 2 dni) zalozenie i prowadzenie rachunku jest darmowe, z zamknieciem nie wiem, nie zamykalem.

musisz sie takze liczyc z potraceniami rzedu kilku $. czyli wplacajac 250 na konto zaksieguja Ci np 245

rajmund_p
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: rajmund_p »

Chcialem zapytac, czy macie mozliwosc wplaty srodkow poprzez moneybookers. Zalozylem konto w zeszlym tygodniu i od tamtej pory takiej mozliwosci nie posiadam. Po zadaniu pytania do obslugi technicznej na poczatku powiedzieli mi ze usluga powinna byc czynna jeszcze w tym tygodniu. Po wczorajszej ponownej probie zorientowania sie w sytuacji nie dostalem do tej pory zadnej odpowiedzi.

Awatar użytkownika
mdmainside
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mdmainside »

rajmund_p pisze:Chcialem zapytac, czy macie mozliwosc wplaty srodkow poprzez moneybookers. Zalozylem konto w zeszlym tygodniu i od tamtej pory takiej mozliwosci nie posiadam. Po zadaniu pytania do obslugi technicznej na poczatku powiedzieli mi ze usluga powinna byc czynna jeszcze w tym tygodniu. Po wczorajszej ponownej probie zorientowania sie w sytuacji nie dostalem do tej pory zadnej odpowiedzi.
Ja miałem od razu taką możliwość , w chwili obecnej też mam.

Jeżeli nie odpisują , to dzwoń do nich!

ugangu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ugangu »

rajmund_p - napisz do supportu albo zadzwon wtedy otrzymasz dokladne informacje.
Z tego co wiem to nowo zalozone rachunki jeszcze nie mozna zasilac przez moneybookers. Nowe rachunki/nowi klienci moga zasilic swoj rachunek poprzez przelew/wplate do BZ WBK.
Tyle ja zrozumialem i mam nadzieje, ze nic nie przekrecilem.

rajmund_p
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: rajmund_p »

Dostalem wlasnie wiadomosc od supportu. Moze kogos zainteresuje. Na chwile obecna mozliwosc wplat przez moneybookers istnieje tylko w przypadku rachunkow w GBP. W przypadku kont w innych walutach taka mozliwosc ma byc dostepna w najblizszym czasie. Jedyna mozliwoscia wplaty srodkow na ten moment jest przelew bankowy na konto WBK

Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

lepiej przeslac depozyt przelewem w zlotowkach czy euro? przeczytalem przed chwila art, ze przelew w obcej walucie do wbk kosztuje 80zl , troche duzo.

http://samcik.blox.pl/2010/05/Przelew-w ... i-ale.html

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Tak ale chyba też masz tam napisane jak to obejść, prawda? ;)
Wystarczy skorzystać z przelewu SEPA. Należy jednak pamiętać, że do dla przelewów jedynie w euro, w przypadku przelewów np. USD koszty mogą być właśnie takie jak w artykule - pod tym względem nasza rodzima bankowość nadal jest daleko w tyle.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

chce zrobic przelew z pko i nigdzie nie ma zadnej opcji sepa ani zadnej innej, jak robiliscie rpzelewy do fxsalt? w zlotowkach i sami wam przeliczyli? obecnie jest mozliwosc wplaty tylko na wbk, dostalem 3numery kont dla eur, usd i gbp. Moge zrobic przelew zlotowkowy a broker sam przeliczy np na euro/

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

freshman89 pisze:chce zrobic przelew z pko i nigdzie nie ma zadnej opcji sepa ani zadnej innej,
Zadzwoń do banku i dopytaj ale możliwe, że po prostu nie oferują takiej opcji - wtedy radzę zmienić bank na bardziej innowacyjny ;).
freshman89 pisze:Moge zrobic przelew zlotowkowy a broker sam przeliczy np na euro/
Dokładnie tak będzie. Przewalutowanie nastąpi po kursie banku.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ