na pewno wystarczy tylko skan dowodu i jakis rachunek? nic wiecej nie trzeba? w tms np trzeba do notariusza latac

do zalozenia rachunku nie potrzebujesz nic wiecej niz to co wymieniles. wplaty i wyplaty musza byc dokonywane ta sama droga. wyplaty przelewem bank. (2-5 dni), moneybookers (okolo 2 dni) zalozenie i prowadzenie rachunku jest darmowe, z zamknieciem nie wiem, nie zamykalem.freshman89 pisze:jeszcze mam ostatnie 2 pytania przed zalozeniem konta, fxsalt nie pobiera zadnych oplat za zalozenie, prowadzenie oraz w przypadku rezygnacji z konta? i jak wyglada wyplata srodkow bez moneybrokers? chce dokonac wplaty przelewem krajowym jest taka sama opcji przy wyplacie? niestety nie m informacji na stronie bo w zakladce wplaty/wyplaty sa tylko wplaty na ich konto.
na pewno wystarczy tylko skan dowodu i jakis rachunek? nic wiecej nie trzeba? w tms np trzeba do notariusza latacto normalne?
Ja miałem od razu taką możliwość , w chwili obecnej też mam.rajmund_p pisze:Chcialem zapytac, czy macie mozliwosc wplaty srodkow poprzez moneybookers. Zalozylem konto w zeszlym tygodniu i od tamtej pory takiej mozliwosci nie posiadam. Po zadaniu pytania do obslugi technicznej na poczatku powiedzieli mi ze usluga powinna byc czynna jeszcze w tym tygodniu. Po wczorajszej ponownej probie zorientowania sie w sytuacji nie dostalem do tej pory zadnej odpowiedzi.
Zadzwoń do banku i dopytaj ale możliwe, że po prostu nie oferują takiej opcji - wtedy radzę zmienić bank na bardziej innowacyjnyfreshman89 pisze:chce zrobic przelew z pko i nigdzie nie ma zadnej opcji sepa ani zadnej innej,
Dokładnie tak będzie. Przewalutowanie nastąpi po kursie banku.freshman89 pisze:Moge zrobic przelew zlotowkowy a broker sam przeliczy np na euro/