FXsalt , www.fxsalt.com
- freshman89
- Gaduła
- freshman89
- Gaduła
to zrobilem akurat
nie jestem pewny czy zalogowac bede mogl sie dopiero po wewnetrznym przelewie z konta fxsalt(na ktory dokonalem wplatydo wbk) do mt4.
bo teraz wklejam Metatrader Number i Metatrader Password, ktory otrzymalem i nie moge wwejsc na swoje konto. Demo dziala i zmieniam opcje demo na real.W ogole mozna gdzies sprawdzic jak przeliczyli mi moj depozyt? w panelu na stronie fxsalt nie ma takiej opcji a maila dostalem, ze kase juz dostali.
Dodano po 23 godzinach 18 minutach:
apropo wczorajszego postu, jesli ktos mialby ten problem to przy logowaniu na konto real w miejscu "konto real"" konto demo" podaje sie adres innego serwera. Teraz wszystko gra
support poki co sprawuje sie okej 

bo teraz wklejam Metatrader Number i Metatrader Password, ktory otrzymalem i nie moge wwejsc na swoje konto. Demo dziala i zmieniam opcje demo na real.W ogole mozna gdzies sprawdzic jak przeliczyli mi moj depozyt? w panelu na stronie fxsalt nie ma takiej opcji a maila dostalem, ze kase juz dostali.
Dodano po 23 godzinach 18 minutach:
apropo wczorajszego postu, jesli ktos mialby ten problem to przy logowaniu na konto real w miejscu "konto real"" konto demo" podaje sie adres innego serwera. Teraz wszystko gra

- Pełnomocnik
- Pasjonat
witam
z uwagi na to ze na stronie polskiej i angielskieg fxsalt są rozbierzne informacje dotyczace typu brokerów (stp i ecn) pisałem do suportu fx salt z zapytaniem czy rzeczywiście są brokerami ecn czy stp, otrzymałem odpowiedz ze jak najbardziej są ecn ale jak tylko klient sobie zyczy mogą przełączyc w system stp...
nie znam się na tych zawiasach systemowo - platformowych ale generalnie panuje opinia ze mt4 nie da sie podpiąc pod system ecn (nie wiem dlaczego bo się nie znam powtarzam tylko opinie z jakimi się spotkałem) wiec jakim cudem oni sa ecn-ami?
jesli ktos sie orientuje w tej materii prosiłbym o słowo wyjaśnienia...
z uwagi na to ze na stronie polskiej i angielskieg fxsalt są rozbierzne informacje dotyczace typu brokerów (stp i ecn) pisałem do suportu fx salt z zapytaniem czy rzeczywiście są brokerami ecn czy stp, otrzymałem odpowiedz ze jak najbardziej są ecn ale jak tylko klient sobie zyczy mogą przełączyc w system stp...
nie znam się na tych zawiasach systemowo - platformowych ale generalnie panuje opinia ze mt4 nie da sie podpiąc pod system ecn (nie wiem dlaczego bo się nie znam powtarzam tylko opinie z jakimi się spotkałem) wiec jakim cudem oni sa ecn-ami?
jesli ktos sie orientuje w tej materii prosiłbym o słowo wyjaśnienia...
Nie ma możliwości podpięcia ECN do MT-4, nawet do MT-5 // na razie // też nie ma możliwości.z uwagi na to ze na stronie polskiej i angielskieg fxsalt są rozbierzne informacje dotyczace typu brokerów (stp i ecn) pisałem do suportu fx salt z zapytaniem czy rzeczywiście są brokerami ecn czy stp, otrzymałem odpowiedz ze jak najbardziej są ecn ale jak tylko klient sobie zyczy mogą przełączyc w system stp...
nie znam się na tych zawiasach systemowo - platformowych ale generalnie panuje opinia ze mt4 nie da sie podpiąc pod system ecn
Najlepiej zasięgnij języka u ich regulatora // chyba FSA //
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
- Pełnomocnik
- Pasjonat
Czyli wniosek z tego płynie taki ze ktos tu kłamiezz pisze:Nie ma możliwości podpięcia ECN do MT-4, nawet do MT-5 // na razie // też nie ma możliwości.
Najlepiej zasięgnij języka u ich regulatora // chyba FSA //

a zz powiedz tak w kilku słowach (oczywiście w miarę przystępnie bo jestem zielony w sprawach technicznych) dlaczego nie mozna podpiąc mt4?
ps a jak jest z czasem platformy fxsalt? nie jest to czas londyński jestli u nas jest 19.00 to w londynie jest 18.00 a na platformie fxsalt jest 20.00

- freshman89
- Gaduła
Tak niestety wszystko się przedłuża bo wzięli się za spore przedsięwzięcie. Mają być bardzo konkurencyjni jeśli chodzi o spread, a przede wszystkim jeśli chodzi o płynność. Uniezależniają się od Primusa, będą mieć wszystko swoje - dodatkowo doszedł ten BZ WBK i szybkie przelewy walutowe wewnętrzne.freshman89 pisze:fxsalt wprowadza jakas nowa platforme, na ktorej bedzie ecn. Gorsza sprawa, ze juz 2 tygodnie czekam na mozliwosc grania mikrolotami a jeszcze conajmniej tydzien beda wprowadzac nowego dostawce, chociaz i to nie jest pewne
Pytanie tylko na ile to wszystko się uda. Bo jeśli się uda to na prawdę wyrosną na jednego z lepszych brokerów.