Występuje, występuje...przem81621 pisze:czy na koncie real -pro też o 23 godzinie występuje 5 minut przerwy ?
Admiral Markets - Wątek II
taka odpowiedz z Admiralsa :
Zdecydowaliśmy się na wprowadzenie w.w. przerwy w kwotowaniach ze względu na zerowanie sesji londyńskiej o godzinie 22.00 czasu londyńskiego. W trakcie zerowania sesji, z arkusza zleceń usuwane są wszystkie zlecenia oczekujące. Z naszych obserwacji wynika, iż trakcie usuwania tychże zleceń dochodziło do pewnych błędów przez co w arkuszu pozostawały poszczególne zlecenia, często bardzo odległe od rynku i powodowały powstawanie sztucznych kwotowań tzw. bad tick'ów.
Zdecydowaliśmy się na wprowadzenie w.w. przerwy w kwotowaniach ze względu na zerowanie sesji londyńskiej o godzinie 22.00 czasu londyńskiego. W trakcie zerowania sesji, z arkusza zleceń usuwane są wszystkie zlecenia oczekujące. Z naszych obserwacji wynika, iż trakcie usuwania tychże zleceń dochodziło do pewnych błędów przez co w arkuszu pozostawały poszczególne zlecenia, często bardzo odległe od rynku i powodowały powstawanie sztucznych kwotowań tzw. bad tick'ów.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
-
- Gaduła
Wysłałem raz przed południem i o 17 miałem juz na rachunku. Zazwyczaj jednak te 24h trzeba poczekac.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2011, 15:10 przez SzybkiSzmal, łącznie zmieniany 1 raz.
NIgdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem.
- mysje_hood
- Gaduła
- Mighty Baz
- Pasjonat
dzwoniłem na helpdesk, ale panienka nie potrafiła nic sensownego powiedzieć, lagi nadal sa, przez co na wykresie mam wyłacznie archeologie, jak nie wyjasnia dlaczego tak sie dzieje, kasuje konto na AMMicrobi pisze:jak wchodzą wam dziś zlecenia na PRO ? pytam oczywiście o konta Live, macie opóźnienia w realizacji ?