Admiral Markets - Wątek II
zagralem pare razy, ale nie jest dobrze, zlecenia z palca po 3 do 5 sec, do skalpa absolutnie nieprzydatne. Jak do konca tyg sie nie zmieni, to znaczy ze chcieli zlapac leszczy na poczatek oferujac przez pierwsze tygodnie idealne dzialanie. Jak widac ciagnie wilka do lasu i znow stare praktyki wracaja.
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================
dzwonilem na support, pogadałem z Panem , wielce zdziwieni, mają zobaczyc swoje serwery , przyznał że może być tu problem, czekam na maila z odpowiedzią co ustalili.
Dodano po 1 godzinach 51 minutach:
odpowiedz :
Szanowny Panie,
Według informacji jakie zostały przekazane nam przez Dział Techniczny, istotnie na rachunkach Admiral.Pro może być obserwowany nieco dłuższy okres realizacji zleceń. Taka sytuacja powinna potrwać maksymalnie ok. 2 tygodni, począwszy od poniedziałku 09.05.2011 r. Ma to związek z implementacją nowego systemu transakcyjnego obsługującego rachunki Admiral.Pro oraz zmian jakie muszą być w tym celu przeprowadzone na serwerach rachunków rzeczywistych.
Jednakże, opisywane przez Pana opóźnienie sięgające 4-5 sekund jest zjawiskiem z którym nie spotkaliśmy się wcześniej. Według przeprowadzonych testów czas realizacji zlecenia nawet w chwili obecnej wynosi maksymalnie 2 sekundy.
W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt.
Dodano po 18 godzinach 40 minutach:
Jak wam chodzi dziś Pro ?
Dodano po 1 godzinach 51 minutach:
odpowiedz :
Szanowny Panie,
Według informacji jakie zostały przekazane nam przez Dział Techniczny, istotnie na rachunkach Admiral.Pro może być obserwowany nieco dłuższy okres realizacji zleceń. Taka sytuacja powinna potrwać maksymalnie ok. 2 tygodni, począwszy od poniedziałku 09.05.2011 r. Ma to związek z implementacją nowego systemu transakcyjnego obsługującego rachunki Admiral.Pro oraz zmian jakie muszą być w tym celu przeprowadzone na serwerach rachunków rzeczywistych.
Jednakże, opisywane przez Pana opóźnienie sięgające 4-5 sekund jest zjawiskiem z którym nie spotkaliśmy się wcześniej. Według przeprowadzonych testów czas realizacji zlecenia nawet w chwili obecnej wynosi maksymalnie 2 sekundy.
W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt.
Dodano po 18 godzinach 40 minutach:
Jak wam chodzi dziś Pro ?
- Mighty Baz
- Pasjonat
Niemniej wniosek jest taki, że różni brokerzy różnie robią, a umowy warto czytać
.[/quote]
ok a czy mogłoby to się wiązać z nakładaniem przez nich jakichś kar? czy np może być coś takiego ze jest się zobligowanym do zawarcia przynajmniej jednej transakcji w ciągu miesiąca?[/quote]
ja mam konto u innego brokera (forex.com) ale jakis rok temu mialam taka sytuacje, ze przez kilka miesiecy nic na nim nie robilam - i okazalo sie, ze (tez nie czytalam wczesniej umowy
) jezeli przez chyba 3 (albo 6, juz teraz nie pamietam) miesiecy nie ma zadnej operacji na koncie oraz kwota, ktora na nim jest jest mniejsza niz 100$ (a mi tam zostalo cos okolo 70$) - to oni "zabieraja" te pieniadze na jakies inne konto. I niby nie zabieraja mi ich ALE zeby je odzyskac musialam uzupelnic konto jakas tam kwota (chyba 250$). Nie pamietam szczegolow, ale ogolnie nie bylo tak, jak tu pisza niektorzy, ze mozna np 7 miesiecy nic nie robic i broker nie zareaguje. w moim przypadku zareagowal
[gdybym nie uzupelnila konta - pieniadze by przepadly]

ok a czy mogłoby to się wiązać z nakładaniem przez nich jakichś kar? czy np może być coś takiego ze jest się zobligowanym do zawarcia przynajmniej jednej transakcji w ciągu miesiąca?[/quote]
ja mam konto u innego brokera (forex.com) ale jakis rok temu mialam taka sytuacje, ze przez kilka miesiecy nic na nim nie robilam - i okazalo sie, ze (tez nie czytalam wczesniej umowy

nie wszystko rozumiem, ale się uczę...
Zastanawiałem się co jest nie tak bo od kilku dni jest jakaś masakra z tymi opóźnieniami i już chciałem kompa przeinstalowywać
a się okazuje że sami coś kombinują. Przeskoki 5s zdarzają się dosyć często tworząc przy tym niezbyt przyjemne luki dla skalperów. Rano i wieczorem jeszcze jakoś to wygląda ale to nie gra.
Trzeba zrobić sobie przerwę albo poszukać innego rachunku

Trzeba zrobić sobie przerwę albo poszukać innego rachunku

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.