Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
fxlamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: fxlamer »

zagralem pare razy, ale nie jest dobrze, zlecenia z palca po 3 do 5 sec, do skalpa absolutnie nieprzydatne. Jak do konca tyg sie nie zmieni, to znaczy ze chcieli zlapac leszczy na poczatek oferujac przez pierwsze tygodnie idealne dzialanie. Jak widac ciagnie wilka do lasu i znow stare praktyki wracaja.
Bedzie dobrze, luz......
=================

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

dzwonilem na support, pogadałem z Panem , wielce zdziwieni, mają zobaczyc swoje serwery , przyznał że może być tu problem, czekam na maila z odpowiedzią co ustalili.

Dodano po 1 godzinach 51 minutach:

odpowiedz :

Szanowny Panie,

Według informacji jakie zostały przekazane nam przez Dział Techniczny, istotnie na rachunkach Admiral.Pro może być obserwowany nieco dłuższy okres realizacji zleceń. Taka sytuacja powinna potrwać maksymalnie ok. 2 tygodni, począwszy od poniedziałku 09.05.2011 r. Ma to związek z implementacją nowego systemu transakcyjnego obsługującego rachunki Admiral.Pro oraz zmian jakie muszą być w tym celu przeprowadzone na serwerach rachunków rzeczywistych.

Jednakże, opisywane przez Pana opóźnienie sięgające 4-5 sekund jest zjawiskiem z którym nie spotkaliśmy się wcześniej. Według przeprowadzonych testów czas realizacji zlecenia nawet w chwili obecnej wynosi maksymalnie 2 sekundy.

W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt.

Dodano po 18 godzinach 40 minutach:

Jak wam chodzi dziś Pro ?

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

u mnie chodzi lepiej niż wczoraj, ale nie tak jak normalnie, opoznienia mam ok 5 sec, oraz dwa razy wypadla mi luka na wykresie

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

no nic, mam nadzieje że uporają sie szybciej niz te dwa tygodnie, może też napisz do nich bo twierdzą że max 2-3 sec :-) strach otwierać na skalpa większe pozycje :-(

paviko
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: paviko »

No to zalatwili ponownie Stomperowcow. AM ECN to jest taki ECN/STP "jak z koziej .... trąba". Tydzien temu spread EG 0.7 - 0.9 (+ prowizja), EC 1.5 - 2.0 (+ prowizja). Teraz na obu parach spread stały od godziny 21 i wynosi 3.0 pipsa (+prowizja) :lol:

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

jak dziś śmiga PRO ? wydaję się że wróciło do normy

mefka01
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mefka01 »

Niemniej wniosek jest taki, że różni brokerzy różnie robią, a umowy warto czytać :).[/quote]
ok a czy mogłoby to się wiązać z nakładaniem przez nich jakichś kar? czy np może być coś takiego ze jest się zobligowanym do zawarcia przynajmniej jednej transakcji w ciągu miesiąca?[/quote]

ja mam konto u innego brokera (forex.com) ale jakis rok temu mialam taka sytuacje, ze przez kilka miesiecy nic na nim nie robilam - i okazalo sie, ze (tez nie czytalam wczesniej umowy :P ) jezeli przez chyba 3 (albo 6, juz teraz nie pamietam) miesiecy nie ma zadnej operacji na koncie oraz kwota, ktora na nim jest jest mniejsza niz 100$ (a mi tam zostalo cos okolo 70$) - to oni "zabieraja" te pieniadze na jakies inne konto. I niby nie zabieraja mi ich ALE zeby je odzyskac musialam uzupelnic konto jakas tam kwota (chyba 250$). Nie pamietam szczegolow, ale ogolnie nie bylo tak, jak tu pisza niektorzy, ze mozna np 7 miesiecy nic nie robic i broker nie zareaguje. w moim przypadku zareagowal :) [gdybym nie uzupelnila konta - pieniadze by przepadly]
nie wszystko rozumiem, ale się uczę...

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Zastanawiałem się co jest nie tak bo od kilku dni jest jakaś masakra z tymi opóźnieniami i już chciałem kompa przeinstalowywać :lol: a się okazuje że sami coś kombinują. Przeskoki 5s zdarzają się dosyć często tworząc przy tym niezbyt przyjemne luki dla skalperów. Rano i wieczorem jeszcze jakoś to wygląda ale to nie gra.
Trzeba zrobić sobie przerwę albo poszukać innego rachunku :?
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

symu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: symu »

Na Admiralu mm też wam tak słabo działa?? Bo dzisiaj nie mgołem zamknąć pozycji przez minute..

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

W admiralu minuta nie jest jakimś wyjątkowo długim czasem...

ODPOWIEDZ