Admiral Markets - Wątek II
- mysje_hood
- Gaduła
- Phoenix_phx
- Gaduła
- mysje_hood
- Gaduła
Niektórzy brokerzy wyłączają konto po dłuższym nieużytkowaniu i/lub wypłacają środki na zdefiniowany numer rachunku, który został podany podczas jego zakładania. W FxPro np. jeśli nie ma logowania na rachunek rzeczywisty przez kilka miesięcy, konto jest wyłączane (oczywiście z szybką możliwością odblokowania) choć środki zostają.Phoenix_phx pisze:Nie spotkałem się z taką reakcję brookera ani z podobnymi ograniczeniami.
Jeśli AM robi podobnie to na pewno jest to zapisane gdzieś w umowie, a zawsze też można upewnić się pisząc do nich.
Niemniej wniosek jest taki, że różni brokerzy różnie robią, a umowy warto czytać

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Phoenix_phx
- Gaduła
Tak, to temat o AMmysje_hood pisze:rozumiem, ale tym brokerem był AM?Phoenix_phx pisze:Nie spotkałem się z taką reakcję brookera ani z podobnymi ograniczeniami. Sam raz zostawiłem forex na kilka miesięcy (ponad 7) i jak były zostawione środki, tak nadal się znajdowały na kontach i nie było problemów.

- mysje_hood
- Gaduła
ok a czy mogłoby to się wiązać z nakładaniem przez nich jakichś kar? czy np może być coś takiego ze jest się zobligowanym do zawarcia przynajmniej jednej transakcji w ciągu miesiąca?raposo pisze:Niektórzy brokerzy wyłączają konto po dłuższym nieużytkowaniu i/lub wypłacają środki na zdefiniowany numer rachunku, który został podany podczas jego zakładania. W FxPro np. jeśli nie ma logowania na rachunek rzeczywisty przez kilka miesięcy, konto jest wyłączane (oczywiście z szybką możliwością odblokowania) choć środki zostają.Phoenix_phx pisze:Nie spotkałem się z taką reakcję brookera ani z podobnymi ograniczeniami.
Jeśli AM robi podobnie to na pewno jest to zapisane gdzieś w umowie, a zawsze też można upewnić się pisząc do nich.
Niemniej wniosek jest taki, że różni brokerzy różnie robią, a umowy warto czytać.
Powiem tak. Broker może sobie wpisać w umowie co chce, a Ty jako klient, zakładający konto u takiego brokera zgadzasz się na to co tam jest. Co prawda nie spotkałem się z tym o czym piszesz i wątpię by coś podobnego tam występowało ale też nie czytałem całej ich umowy więc też o nic się nie założę...mysje_hood pisze:ok a czy mogłoby to się wiązać z nakładaniem przez nich jakichś kar? czy np może być coś takiego ze jest się zobligowanym do zawarcia przynajmniej jednej transakcji w ciągu miesiąca?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Stały bywalec