Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Cyb pisze:Czas to pieniądz. Skoro jestem na czarnej liście AM to trudno. Istnieją setki innych brokerów.
Są tysiące brokerów.Zgadzam się że CFTC nie jest organem międzynarodowym.
Jakieś jednak wnioski kolega Mighty Baz powinien wyciągnąć.....

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

Cyb, coraz bardziej sie z Tobą zgadzam, dla mnie masakra, za dużo zarabiasz= jesteś natychmiast uj..., poziom XTB

Zicmar
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

mam konto pro, na maila jeszcze nikt nie odpowiedział, może w weekendy nie pracują. poczekam parę dni i dam wam znać, czy zaakceptowali reklamację.

btw, na pro nie było takich problemów wcześniej, system działał poprawnie bez takich cudów.

Wątpię, by tak konfigurowali system, by uwalać każdego na plusie. Przecież fama szybko się roznosi i stracą klientów. Może rzeczywiście zmieniają aplikację?

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Mighty Baz pisze:Może rzeczywiście zmieniają aplikację?
Mam taką nadzieję ze tak jest, bo było by szkoda, jesli wróci wszystko do normy będzie git, inaczej trzeba będzie broka zmienić do skalpu, a szkoda by było, koszt za otwarcie lota jest niski w STP w porównaniu do ECN Aliora , wczoraj otwierałem jedną transakcje na skalpa - 1 lot, było ok, w tygodniu też ale tu już były zwisy, nic, trzeba poczekać i zobaczyć. Do czasu aż nie wróci do normy nie otwieram większych transakcji. Co do uwalania na plusie też wątpie, skoro chcą być prawdziwym STP , tym bardziej że mają w PL konkurencję. Może ma to związek z dodatkiem który mają wprowadzić dla kont Pro ?

PERS
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: PERS »

Macie może problem ze zleceniami oczekujacymi? U mnie nie wchodzą, pojawia się zły SL/TP. A sprawdzam bardzo dokładnie wiec nie ma mowy o pomyłce.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Panowie jak Wam działa konto PRO?, nie wpłaciłem jeszcze kasy i nie wiem czy wpłacać teraz kasę czy czekać...

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szulczas »

mandrejk...tez sie zastanawiam wlasnie...ale z tego co tu pisza chlopaki chyba lepiej poczekac.

Jeszcze kwestia jak grasz...czy skalp czy raczej "spokojniej"...jak te drugie to bezpieczniej dla Ciebie ;)

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Dzwoniłem przed chwilą do AM, sympatyczna Pani powiedziała,że do końca tygodnia ma być usunięta awaria wyżej opisywana przez Kolegów.
Poczekamy, zobaczymy.

P.S Panowie dajcie znać jak już zacznie działać "normalnie"
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
Cancer0s
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Cancer0s »

Zlecenia wchodzą jak dla mnie dzisiaj tragicznie... jeszcze mam taki fart, że zawsze po gorszej cenie ofc ;p
Zapraszam na moją nową stronę -> klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

Awatar użytkownika
fxlamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: fxlamer »

Potwierdzam, tragedia. Pierwsze dni był miód a teraz wracaja stare praktyki AM
Skladam zlecenie L po market, cisza 2 -3sec, cena robi skok 3 pips i natychmiast wraca, oczywiscie mam otwarte te 3 pipsy wyzej, itp, itd. Nie ma szans otworzyc zlecenia po aktualnej cenie jezeli cena jakkolwiek sie porusza, ZAWSZE dostaniesz najgorszą cenę. Moze uda mi sie nagrac wideo to zobaczycie sami.

Coż, zbladły wypieki na pyskach i wyschły wyprane gacie z popuszczenia z radości, że bedzie zaj....ty ECN.
Czekam do konca tygodnia, jak nic sie nie zmieni, a raczej nie zmieni, to zegnam.
Do gry innej jak skalp moze byc, mi na szybkim skalpie absolutnie nie odpowiada.
Bedzie dobrze, luz......
=================

ODPOWIEDZ