Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

fxlamer pisze:Potwierdzam, tragedia. Pierwsze dni był miód a teraz wracaja stare praktyki AM
.
FXlamer, z Twojej wypowiedzi wywnioskować można ,że takie praktyki AM to nie pierwszy raz, zaczynam się zastanawiać poważnie czy jest sens zawracać sobie głowę tym brokerem.

Na demo jest wszystko ok, zachodzi pytanie dlaczego ma realu tak się dzieje...

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

dziś dostałem maila ze informatycy mają się uwinąć do końca tygodnia, oby było ok bo pod skalpa nie chce mi się broka zmieniać. FxLamer, czy wracają czy nie się okaże, ja bym broka nie przekreślił z tym STP, w końcu powiedzieli że mają zmiany na serwerach PRO, dajmy im szanse :-)

Awatar użytkownika
fxlamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: fxlamer »

Ok, niech maja szanse. A wracajac do starych praktyk AM mialem na mysli moj rachunek u tego brokera chyba kilka lat temu (nie pamietam dokaldnej daty), kiedy gra byla praktycznie prawie wogole niemozliwa (chyba pisalem o tym w jakims watku o AM), ciagle rekwoty nawet o porach kiedy rynek praktycznie spal, to byla paranoja, po kilku telefonach i udawaniu przez AM, ze wszystko jest ok, podziekowalem.
Teraz po szumnych zapowiedziach ECN spodziewalem sie zmiany, ale widze, ze zmiana byla tylko dla zlapania kolejnych leszczy, co prawda rekwot nie ma, ale poslizgi po kilka pips i zlecenie wchodzace po kilku sec to porazka. Stare nawyki MM pozostaja. Nie polecam do skalpa.

Nie chcę podważać skuteczności pożądnych brokerów ECN (no namnozylo sie ich teraz jak wycieczek do Lichenia, muszę u nich otworzyc konto LOL), ale nie podniecajmy się kazdym pajacem który napisze w nazwie magiczne słowo ECN. Trzeba bazować na wiarygodnej opinii kolegów którzy mają tam konta real i grają od kilku tygodni/miesięcy. Pamiętajcie, tutaj w grę wchodzą nasze pieniądze i wybór musi być przemyślany.
Ostatnio zmieniony 17 maja 2011, 23:56 przez fxlamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Bedzie dobrze, luz......
=================

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

fxlamer pisze: ale poslizgi po kilka pips i zlecenie wchodzace po kilku sec to porazka. Stare nawyki MM pozostaja. Nie polecam do skalpa.
dokładnie, nie idzie teraz skalpować, jak w pon bedzie dalej źle , zmieniam broka i tyle.

Awatar użytkownika
Cancer0s
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Cancer0s »

Mam dokładnie to samo...ogólnie dziwi mnie ten brak szczęścia ... cena wchodzi bo najgorszej możliwej cenie zawsze...ZAWSZE... dzisiaj mi weszło chyba na GBP/USD -> dzisiejszy rekord 6 pipsów.
Zapraszam na moją nową stronę -> klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

rano zawarlem 1 transakcje na skalpie, 2 sek

Awatar użytkownika
Cancer0s
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Cancer0s »

Slippage na GBP/USD na Retail Sales...to był jakiś koszmar :P chyba nigdzie tak nie było...to nie wygląda jak ECN w tym tygodniu lol
Zapraszam na moją nową stronę -> klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

cd...na razie wymieniamy sobie maile, ponoc to wina aplikacji po mojej stronie, ale jeszcze jestem grzeczny, nie pali sie, choc pomału zaczynam tracic cierpliwosc.
ustawiam sobie deadline do konca maja, jak nic nie zalatwie, wynosze sie stamtad na zawsze.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Mighty Baz pisze:cd...na razie wymieniamy sobie maile, ponoc to wina aplikacji po mojej stronie, ale jeszcze jestem grzeczny, nie pali sie, choc pomału zaczynam tracic cierpliwosc.
ustawiam sobie deadline do konca maja, jak nic nie zalatwie, wynosze sie stamtad na zawsze.
dzieki za info, jeśli tak to ja też będę się zabierał, może do FX-Salta, większe prowizje ale ponoć nie ma problemu, daj info co i jak, jutro piątek, zobaczymy w pon czy wróciło do normy.

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Wczoraj dla mnie było fatalnie więc dzisiaj odpuściłem. Jutro z racji że to miał być max termin zrobie sobie jakieś testowe wejścia ale ostateczną decyzję o zmianie podejmę na początku tygodnia jeśli nic się nie zmieni i dalej nie będzie konkretnego info z ich strony.
Zerkne sobie przy okazji na tego FX-Salta chociaż kiedyś spodobał mi się dukas i tam w pierwszej kolejności 'uderze' ale oby nie było takiej potrzeby :)
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

ODPOWIEDZ