Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
Prezes124
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Prezes124 »

przem81621 pisze:czy na koncie real -pro też o 23 godzinie występuje 5 minut przerwy ?
Występuje, występuje...
Chcesz liczyć $? Licz na siebie ;)

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

taka odpowiedz z Admiralsa :

Zdecydowaliśmy się na wprowadzenie w.w. przerwy w kwotowaniach ze względu na zerowanie sesji londyńskiej o godzinie 22.00 czasu londyńskiego. W trakcie zerowania sesji, z arkusza zleceń usuwane są wszystkie zlecenia oczekujące. Z naszych obserwacji wynika, iż trakcie usuwania tychże zleceń dochodziło do pewnych błędów przez co w arkuszu pozostawały poszczególne zlecenia, często bardzo odległe od rynku i powodowały powstawanie sztucznych kwotowań tzw. bad tick'ów.

PERS
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: PERS »

Czy to jest normalne, ze przy składaniu zleceń z egzekucja rynkową nie mam możliwości ustawienia SL w momencie jego składania? Mogę to dopiero zrobić po złożeniu zlecenia. Sprawa dotyczy AM Pro

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

dokładnie, dlatego pomocny jest luktom :-) możesz np. dać zlecenie i teoretycznie otworzysz o kilkadziesiąt pipsów od ceny :-) , prawie niemożliwe jak nie gra się na danych ale... :)

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Cześć, orientuje się ktoś może jak dugo idą pieniądze na Admiral Markets? Przelew puściłem wczoraj w nocy, jak myślicie kiedy mogę się spodziewać aktywacji konta?
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

SzybkiSzmal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: SzybkiSzmal »

Wysłałem raz przed południem i o 17 miałem juz na rachunku. Zazwyczaj jednak te 24h trzeba poczekac.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2011, 15:10 przez SzybkiSzmal, łącznie zmieniany 1 raz.
NIgdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem.

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mysje_hood »

myśle że dzisiaj. Oni mają konto w bzwbk o ile pamietam więc jest to czas normalnego przelewu z banku do banku. chyba ze tez masz w bzwbk to wtedy powinny byc natychmiast
Obrazek

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

jak wchodzą wam dziś zlecenia na PRO ? pytam oczywiście o konta Live, macie opóźnienia w realizacji ?

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

Microbi pisze:jak wchodzą wam dziś zlecenia na PRO ? pytam oczywiście o konta Live, macie opóźnienia w realizacji ?
dzwoniłem na helpdesk, ale panienka nie potrafiła nic sensownego powiedzieć, lagi nadal sa, przez co na wykresie mam wyłacznie archeologie, jak nie wyjasnia dlaczego tak sie dzieje, kasuje konto na AM

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

ja dzis nie skalpowałem jeszcze, dzięki za info :-) ale faktycznie, jak nie naprawią nie ma sensu mieć u nich konta

ODPOWIEDZ