XTB TRADING CUP 2011

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
damian137137
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: damian137137 »

Typowe zachowanie pracownika xtb, udaje ze nie rozumie o co biego klientowi :))

A gdzie ja napisałem, że na miejscu właściciela JA bym wziął, ??? Chyba kłopoty z czytaniem masz.
Napisałem, że znając przeszłość właściciela, pazerność, afery i współpraca z ciemnymi typami, sugeruje i stwarza dość duże prawdopodobieństwo, że tym razem takich milionów jak nie musi to free nie odda.
A te niczym nie poparte insynuacje pochodzą bezpośrednio od świadka, któremu ja wierzę.
Noob pisze: damian, normalna osoba nie wypisuje niczym nie popartych insynuacji. A już pisanie, że obecny konkurs "na pewno jest ustawiony", bo nagroda jest duża i ty na miejscu właściciela byś ją sobie wziął to prawdziwy popis.

nash
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nash »

Typowe zachowanie pracownika xtb, udaje ze nie rozumie o co biego klientowi
A jestes lub byles w przeszlosci klientem xtb? Ze niby jakie typowe zachowanie pracownika? Wypowiada sie tutaj na forum jako osoba prywatna, a nie przedstawiciel firmy to po pierwsze. Po drugie, czy myslisz ze jesli w przeszlych konkursach lub w obecnym mialyby byc prowadzone jakies przekrety to kazdy z pracownikow xtb niezaleznie od szczebla w hierarchi firmy bylby o tym uswiadomiony :shock: ? I po trzecie zajmij w tegorocznej edycji pierwsze miejsce, codziennie zgrywaj historie swoich transakcji, a jak pojawia sie jakies walki to poprostu ich pozwij. Tyle ze wsumie po co masz brac udzial w tym konkursie jak juz teraz wiesz ze jest on napewno ustawiony?
Nie wiem, czy poprzednie konkursy byly ustawiane. Moze w zeszlym roku Greenowi tez jakos sztucznie wysrubowali konto, ale w takim wypadku zastanow sie czy moze czasami cale Twoje zycie nie jest z gory ustawione i caly system panujacy na swiecie to jedna wielka teoria spiskowa...
Podsumowaujac, nie chcesz brac udzialu w konkursie to nie bierz, a nie wypisujesz jakies bzdury ze konkurs napewno jest ustawiony, gdyz jak zdajesz sobie z tego sprawe na forum jest troche pracownikow xtb i czasami ktorys z nich moze zglosic Twoje oszczerstwa w stosunku do firmy i jeszcze bedziesz mial z tego powodu jakies niepotrzebne problemy...

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Noob »

Raczej było dodane w formie ironicznej, te bajki o ustawianiu konkursu mnie po prostu śmieszą. Jeżeli ktoś sam nie rozumie, że firma, dla której milion euro jest małą częścią marketingowego budżetu nie będzie wpływała na przebieg konkursu, od którego zależy jej ekspansja w 10 krajach, to ja nie zamierzam go przekonywać.

damian, na początku myślałem, że jesteś po prostu dzieckiem. Napisałeś, że tegoroczny konkurs na pewno jest ustawiony, bo nagroda jest duża. Zdaje się, że nie masz na to świadka. Kolejne posty sugerują mocno, że jednak jesteś prowokatorem, więc z mojej strony EOT, niech każdy sam oceni te głupoty, które wypisujesz.

Osób, które wypisują bzdury na forach, bo były w czołówce i zostały usunięte jest trochę. No bo przecież jeżeli wpadły na genialny pomysł wykorzystywania niedoskonałości MT4 to nagroda należy im się jak psu buda, a nie tej osobie, która uczciwie wygrała.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2011, 12:44 przez Noob, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Ja bym tu nie przyrównywał obsługi klienta w XTB, bo z tej ja chociażby byłem zadowolony ale chyba logicznym jest, że osoby Organizatora nie powinny wypowiadać się na temat konkursu na publicznym forum o ile nie mają do tego właściwych umocowań. W tym przypadku rozumiem, że tak musi być ponieważ te osoby piszą bodajże w godzinach pracy i być może (ja tego nie jestem w stanie sprawdzić a bazuję na innym poście moderatora) łączą się z IP Organizatora czyli XTB. Jeśli robią to w godzinach swojej pracy, to rozumiem, że nie łączą się i nie piszą opinii prywatnych tylko te związane z wykonywaniem obowiązków służbowych itd. W innym przypadku do zwolnienia w 15 minut za olewanie roboty jeśli nie mają tego w zakresie obowiązków i nie posiadają właściwych umocować. Zgodnie z regulaminem konkursu nie mogą brać w nim udziału żadne osoby związane z XTB oraz żadne osoby związane z pracownikami XTB tak obencymi jak również byłymi. Jeśli odpowiedzi na forum są w zgodzie z tym i polityką informacyjną XTB w związku z tym konkursem to OK ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że osoby jakieś tam pod jakimiś nickami prezentują informacje na temat konkursu itd itd.

Dziwne!

Dodano po 2 minutach:
Noob pisze:firma, dla której milion euro jest małą częścią marketingowego budżetu nie będzie wpływała na przebieg konkursu, od którego zależy jej ekspansja w 10 krajach, to ja nie zamierzam go przekonywać.
To jest fakt i argument oczwiście ...
Noob pisze:wpadły na genialny pomysł wykorzystywania niedoskonałości MT4 to nagroda należy im się jak psu buda, a nie tej osobie, która uczciwie wygrała.
Tutaj takie osobniki bym tępił młotem ile się da ...

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

wezcie juz skonczcie bo czytac sie tego nie da

"ustawiony", "nie ustawiony", "raczej ustwiony", "raczej nie ustawiony", "chyba ustawiony", "chyba nie ustawiony", "moze ustawiony", "moze nie ustawiony", "prawdopodobnie ustawiony", "prawdopodobnie nie ustawiony", "ty jestes z xtb a ja nie jestem z xtb", "nie to ty jestes z xtb a ja nie jestem z xtb", "nie to oni sa z xtb a my nie jestesmy z xtb"

dajcie sobie juz spokoj z tym glupim gadaniem. to jest temat o konkursie a nie o waszych przemysleniach i osobistych wrzutach i wyrzutach. jak chcecie dalej o tym gadac to wymiencie sie numerami tel albo GG i tam kontunuujcie ta glupia rozmowe bo tu nikogo to nie interesuje.

jak zwykle 12 stron postow i same marudzenie i wrzuty wzajemne

hehehe
tyle ode mnie
pozdro
:D

damian137137
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: damian137137 »

Wiem, nash że masz dobre wspomnienia z konkursem i raczej o nim złego słowa nie powiesz.
Tak, byłem klientem xtb, ale racja było to 2-3 lata temu, i z tego co pamiętam w problematycznych momentach support troche udawał wariata, lub po prostu osoby nie miały pojęcia o swojej pracy. Ale ok, może teraz jest OK, więc muszę dodać że to co pisałem o kompetencjach pracowników xtb to tyczyło się sytuacji sprzed 2-3 lat. OK może dziś jest lepiej.
Nash, ok złapałeś mnie za słówko, napisałem "na pewno" ok powinienem napisać "moim zdaniem na 80%". Chodzi o to że nie wierzę w nagłą zmianę osobowości człowieka, kto w przeszłości nie był czysty delikatnie mówiąc, to nie do końca wierzę że nagle się zmienił.
Tak na prawdę to Ty mi nie udowodnisz, że konkurs jest czysty i ja Tobie nie udowodnię że jest nie czysty.
Opisałem moje odczucia i moje zdanie na ten temat, i ci co uważają, że xtb jest super i konkurs super mogą pisać na mnie co chcą. Ale jak dla mnie i tak są skompromitowani chocby pisaniem anonimowo na konkurencję, jestem za tępieniem takich też młotem.
Pnie Noob, musicie w przyszłym roku ze 200 mln wydać na reklamę w Polsce bo wątpię czy nawet ktoś nowy otworzy u Was konto.
Co do pozwania organizatora to bez sensu, wystarczy przeczytać regulamin, organizator wyraźnie podkreśla, że sam rozstrzyga spory.

Ale konkurs ogólnie jest super inicjatywą i startuję w nim jak zawsze.

izyget
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: izyget »

Witam

Ja jestem z XTB

:509:

ryc
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ryc »

Czy to jest konkurs "tylko z palucha"?. Żadnych skryptów? Nawet tych do zamykania pozycji, przesuwania SL, TP i BE? Coś jest dozwolone z tych rzeczy?

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex_lover »

izyget pisze:Witam

Ja jestem z XTB

:509:
chyba żartujesz. To ja jestem z XTB. Ciebie nie znam!
OSZUKUJESZ!

buhahahah

konkurs odpala w poniedziałek i we wtorek też hula.

SzybkiSzmal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: SzybkiSzmal »

:509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509:
jak dobrze pamietam konkurs miał wystartowac 4 maja a nie 2 o.0 Zmienieli date?
NIgdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem.

ODPOWIEDZ