XTB TRADING CUP 2011

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
SzybkiSzmal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: SzybkiSzmal »

Koledze nalezy się pochwała za rzetelne przedstawienie sytuacji. A noob zapodał offtopa i to chyba warn :mrgreen: Będą się starać, zeby wygrał ktoś moze od nich :D Ale taka promocja brokera to mega promocja! Są na to przygotowani. Będą walczyć :wink:
NIgdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem.

damian137137
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: damian137137 »

Ja powiem tak,
wg mnie ustawione były może dwa pierwsze konkursy, następne na pewno nie.
Teraźniejszy konkurs może też być ustawiony. Jest strasznie łatwo organizatorowi ustawić konkurs, i jeśli idzie taka kasa na nagrody, to znając pazerność właścicieli, bo uwikłanie sie w afery i ciemne interesy o tym świadczą, to ten konkurs może być ustawiony, szkoda wyrzucać miliony złotych jak nie trzeba.
Przy pierwszym konkursie jedna osoba dzień przed końcem została zdegradowana na 2 miejsce i rachunek został zablokowany. XTB za siedzenie cicho zaproponował palmtopa :)))))))))))))), oczywiście zostało to wyśmiane, umowa stanęła na 10 tys zł za 2 miejsce, za siedzenie cicho i nie przychodzenie na finał rozdania nagród. :)))
Ale jak mówię, nastepne konkursy było raczej uczciwe, natomiast ten w tym roku na pewno nie.

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

damian137137 pisze:XTB za siedzenie cicho zaproponował palmtopa n))))))))))), oczywiście zostało to wyśmiane, umowa stanęła na 10 tys zł za 2 miejsce, za siedzenie cicho i nie przychodzenie na finał rozdania nagród.
Skąd takie informacje jeśli można wiedzieć?
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

damian137137
Bywalec
Bywalec

tak słyszałem, plotka, ale racja, czy to prawda, nie wiadomo ;)

Awatar użytkownika
Grzeesiek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Grzeesiek »

"Ale jak mówię, nastepne konkursy było raczej uczciwe, natomiast ten w tym roku na pewno nie."

"tak słyszałem, plotka, ale racja, czy to prawda, nie wiadomo Wink"

Chłopie, zdecyduj sie!
"...jest to na ogół człowiek pewny siebie, który doszedł do tego, kim jest, własną pracą i który potrafi pogodzić się z krytyką lub porażką, nie tracąc wiary w siebie. Człowiek ten nie dopuszcza do siebie uczuć zazdrości, zawiści ani lęku."

damian137137
Bywalec
Bywalec

Wiesz, co do pierwszej części postu to napisałem czy wg mnie konkursy mogły być ustawione. Ciężko się tu zdecydować, chyba to normalne, że nigdy nikt się nie dowie czy konkursy były ustawione czy nie.

Co do drugiej części, to jest coś co słyszałem.
Możliwe, że nie powinno się pisać czegoś czego się nie wie na 1000%, ale to chyba 90% postów na forum to są różne opinie i inne rzeczy nie potwierdzone na 1000%.

Awatar użytkownika
Grzeesiek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Grzeesiek »

"Ale jak mówię, nastepne konkursy było raczej uczciwe..."

OK, tu nie jesteś pewien i piszesz "raczej"

"... natomiast ten w tym roku na pewno nie."

To piszesz na pewno to słowo=100%, tak ja to odbieram :) No ale to nie takie ważne, tego jak jest nigdy na pewno się nie dowiemy.

Pozdrawiam
"...jest to na ogół człowiek pewny siebie, który doszedł do tego, kim jest, własną pracą i który potrafi pogodzić się z krytyką lub porażką, nie tracąc wiary w siebie. Człowiek ten nie dopuszcza do siebie uczuć zazdrości, zawiści ani lęku."

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Noob pisze:Kerimb, tak głupie posty piszesz, że nawet nie będę tego komentował. Tak, żyj sobie w swoim świecie napinania się na forum internetowym. A te głupie teksty i tak dowodzą tylko jednego - że nie masz pojęcia o realiach transakcji na opcjach.
:509:
Napisałem coś na podstawie innego wątku i tego co spłodziłeś. Jak się logujecie z xtb i dyskutujecie ze sobą na temat konkursu i jeden mówi to a drugi co innego to super to wygląda.
I napisz mi czy ja muszę mieć pojęcie o opcjach? Bo ja twierdzę, że nie? Jest gdzieś taki wymóg? Ale jaja ...
Godnie reprezentujecie swojego pracodawcę ...

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Noob »

Nie rozmawiałem z nikim z XTB, coś ci się pomyliło chyba.

damian, normalna osoba nie wypisuje niczym nie popartych insynuacji. A już pisanie, że obecny konkurs "na pewno jest ustawiony", bo nagroda jest duża i ty na miejscu właściciela byś ją sobie wziął to prawdziwy popis.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Noob pisze:Nie rozmawiałem z nikim z XTB, coś ci się pomyliło chyba.
A Yankee to nie też kolo z XTB? Bo na podstawie tego ...
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 663#304663
to chyba jest ... :mrgreen:
Noob pisze:A już pisanie, że obecny konkurs "na pewno jest ustawiony", bo nagroda jest duża i ty na miejscu właściciela byś ją sobie wziął to prawdziwy popis.
Ale to Ty napisałeś, że konkurs jest "raczej" nie ustawiony ... Jeśli raczej nie ustawiony, to znaczy, że istniej pewne prawdoodobieństwo, że jednak może. Na miejscu Prezesa za takie słowa na publicznym forum bym Cię wylał z firmy po 15 minutach ...

ODPOWIEDZ