Nie o to chodzi. Sprawa jest trudna bo falstart techniczny i organizacyjny nie zachęca do powierzenia im poważnych kwot. Po prostu ryzyko nierynkowe, ryzyko techniczne i kompetencyjne jest obecnie wysokie. Może za dwa kwartały ... Tymczasem pozdrawiam darmowych beta testerów (wiecie, normalnie to co najmniej średnią krajową dostajesz np. w CD Projekt za etat beta testera, a często dużo wyżej, zależy ile błędów wyłapiesz).zz pisze:Panowie spokojnie,wytrzymaliśmy dwadzieścia lat wytrzymamy też parę dni. Pozdrawiam.
Ostatnie zamieszanie z wystawianiem PITów przez BM AB też bardzo raziło ... oby oddany produkt był w pełni funkcjonalny i w pełni przetłumaczony. Na oko widać mnóstwo niedoróbek, a jak wspomniałem wyżej nie zamierzam im wysyłać zgłoszeń błędów za darmo. Niech sobie 10-15 testerów zatrudnią.
Jeszcze tego by brakowało żeby przy prowizjach miesięcznych ponad 5k robić za darmowego beta testera. Reklamujecie Mercedesa to niech skóra będzie równo zszyta wewnątrz

Na razie mi się nie podoba po prostu. Ja rozumiem, że w Polsce to jest pierwszy ECN, ale jeśli nie ma bariery językowej to czy naprawdę trzeba się ograniczać do PL?
Wybaczcie jeśli post jest zbyt pesymistyczny, ale czy znajdzie się choć jeden user, który z pełną odpowiedzialności stwierdzi, że to co jest teraz na DEMO (.net jest powolny, żre procesor strasznie, duże opóźnienia w wykonywaniu poleceń, funkcje nie chodzą jak należy, tłumaczenie jest robione na umowę zlecenie przez studenta!!! - zgłaszałem, ale już więcej nie będę, szkoda czasu bo nie ma okna bez wadliwego tekstu) nadaje się do krzyczenia marketingowo "mamy ECN i super platformę"?!?!?
Dodano po 32 minutach:
I tak to powinno wyglądać wg. Was? Przy celowaniu w wybrednego klienta o zaawansowanej wiedzy o rynku i wzorowym rozeznaniu w świecie usług finansowych? Ludzie! Przecież to nie są mikroloty z maksymalną wpłatą 5k czy 10k, w większości wg. mnie celujecie w klienta, dla którego ograniczenie 10 lotów na BOSSA FX było poważnym minusem ... i z takim falstartem wyjeżdżacie. Nie lepiej od razu przyznać się do błędu i przesunąć podpisywanie umów o 30 czy 60 dni jak tyle Wam potrzeba? Po co zrażacie pierwszą falę klientów do siebie? I jeszcze wybielacie sprawę, że nic się nie stało, bo zdajecie sobie z tego sprawę ...Dariusz Wiśniewski pisze:Zdajemy sobie sprawę z faktu, iż rozpoczęliśmy podpisywanie umów o usługę, bez udostępnienia możliwości dostępu do tej usługi od razu po podpisaniu umowy. W związku z tym nasi pracownicy telefonicznie informują osoby, które podpisały taką umowę, o tym iż platforma jeszcze nie została udostępniona. Ponadto o udostępnieniu platformy w wersji rzeczywistej poinformujemy każdego Klienta z osobna.
Może jestem tylko konsumentem i nie jestem wyrozumiały. Żeby było też jasne, nie mam żadnych związków z żadną firmą na rynku, ale owszem mam rachunki w różnych instytucjach. Jako konsument jestem zawiedziony i rozczarowany przede wszystkim postawą w obliczu tego problemu. Gdyby u mnie tak pracowali to ostatnia tygodniówka czeka na blacie i dziękuję.