AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
NiceFox
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: NiceFox »

Pytanie do Pana Wiśniewskiego.
Często biblioteki .net się rypią i Windows także.
Czy przewidujecie w razie awarii obsługę z innej platformy lub strony www lub udostępnienie API?
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: BM Alior Bank »

NiceFox pisze:Czy przewidujecie w razie awarii obslugę z innej platformy lub strony www lub udostępnienie API?
Obecnie niestety nie będzie możliwy dostęp do rachunku z innej platformy. Tym niemniej mamy możliwości techniczne udostępnienia API. Po podjęciu decyzji o udostępnieniu takiej możliwości niezwłocznie Państwa poinformujemy.
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2011, 12:35 przez BM Alior Bank, łącznie zmieniany 1 raz.
Biuro Maklerskie Alior Banku
mail: kontakt.bm@alior.pl
tel: 19503

Awatar użytkownika
NiceFox
Pasjonat
Pasjonat

Dariusz Wiśniewski pisze:
NiceFox pisze:Czy przewidujecie w razie awarii obslugę z innej platformy lub strony www lub udostępnienie API?
Obecnie niestety nie będzie możliwy dostęp do rachunku z innej platformy.
Pytanie jest nie o chwilę obecną.
Obecnie niestety nie będzie?... czy chodzi o to że na dzień dzisiejszy nie jest możliwy dostęp?
czy chodzi o to że na dzień dzisiejszy nie macie planów?

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

NiceFox pisze:Pytanie jest nie o chwilę obecną.
Obecnie niestety nie będzie?... czy chodzi o to że na dzień dzisiejszy nie jest możliwy dostęp?
czy chodzi o to że na dzień dzisiejszy nie macie planów?
Post został doprecyzowany - na dzień dzisiejszy nie będzie możliwości, ale mamy to w planach.

Awatar użytkownika
NiceFox
Pasjonat
Pasjonat

Szkoda że trzeba ciągnąć za język. Co macie w planach konkretnie proszę?

Awatar użytkownika
13Spekulant
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 13Spekulant »

Robczan pisze:Czy komuś tez zdarzyło się tak, że nie może zamknąć jakiejs pozycji? Mam jedną taką na demie, a na niej już -4000 PLN, bo nie można jej zamknąć:/ Irytujące
Ja mam takie 4, są z początku testowania demo. Właśnie wysłałem maila (at.demo@alior.pl) z prośbą o ich zamknięcie. Nowe pozycje już działają jak należy. No, nie testowałem SL i TP, ale przynajmniej się otwierają i zamykają :)

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

13Spekulant pisze:Ja mam takie 4, są z początku testowania demo. Właśnie wysłałem maila (at.demo@alior.pl) z prośbą o ich zamknięcie. Nowe pozycje już działają jak należy. No, nie testowałem SL i TP, ale przynajmniej się otwierają i zamykają
Prośba do osób, które mają "stare" pozycje ( z zeszłego tygodnia), których nie da się zamknąć - prosze o przesyłanie takich informacji taką samą drogą jak kolega 13Spekulant.

Dodano po 1 minutach:
NiceFox pisze:Szkoda że trzeba ciągnąć za język. Co macie w planach konkretnie proszę?
Niestety o naszych planach nie mogę się wypowiadać w tym momencie. W tej chwili skupiamy się na uruchomieniu platformy dla rachunków rzeczywistych.

Awatar użytkownika
tequila
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tequila »

a kiedu platworma rzeczywista ruszy, jest jakaś konkretna data, bo na darmo nie będę rachunku na razie otwierał

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

adamcio pisze:a kiedu platworma rzeczywista ruszy, jest jakaś konkretna data, bo na darmo nie będę rachunku na razie otwierał
Niestety nie mogę podać konkretnej daty. Jeżeli tylko będziemy mogli zobowiązać się do konkretnego terminu, przekażemy go zarówno na naszych stronach jak i na tym forum.

Kiwaczek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kiwaczek »

Powtórze moje poprzednie pytanie, bo co prawda dostałem odpowiedź ale nie do końca na nie ;)
Czy jest możliwe podpięcie własnej aplikacji .NET?
Nie chodzi mi o omijanie zabezpieczeń tak jak trzeba to robić w MT4 ale o bezpośredni dostęp do platformy za pomocą API.

ODPOWIEDZ