AliorTrader - ECN.
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Obecnie niestety nie będzie możliwy dostęp do rachunku z innej platformy. Tym niemniej mamy możliwości techniczne udostępnienia API. Po podjęciu decyzji o udostępnieniu takiej możliwości niezwłocznie Państwa poinformujemy.NiceFox pisze:Czy przewidujecie w razie awarii obslugę z innej platformy lub strony www lub udostępnienie API?
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2011, 12:35 przez BM Alior Bank, łącznie zmieniany 1 raz.
Pytanie jest nie o chwilę obecną.Dariusz Wiśniewski pisze:Obecnie niestety nie będzie możliwy dostęp do rachunku z innej platformy.NiceFox pisze:Czy przewidujecie w razie awarii obslugę z innej platformy lub strony www lub udostępnienie API?
Obecnie niestety nie będzie?... czy chodzi o to że na dzień dzisiejszy nie jest możliwy dostęp?
czy chodzi o to że na dzień dzisiejszy nie macie planów?
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.
- BM Alior Bank
- Pasjonat
- 13Spekulant
- Gaduła
Ja mam takie 4, są z początku testowania demo. Właśnie wysłałem maila (at.demo@alior.pl) z prośbą o ich zamknięcie. Nowe pozycje już działają jak należy. No, nie testowałem SL i TP, ale przynajmniej się otwierają i zamykająRobczan pisze:Czy komuś tez zdarzyło się tak, że nie może zamknąć jakiejs pozycji? Mam jedną taką na demie, a na niej już -4000 PLN, bo nie można jej zamknąć:/ Irytujące

- BM Alior Bank
- Pasjonat
Prośba do osób, które mają "stare" pozycje ( z zeszłego tygodnia), których nie da się zamknąć - prosze o przesyłanie takich informacji taką samą drogą jak kolega 13Spekulant.13Spekulant pisze:Ja mam takie 4, są z początku testowania demo. Właśnie wysłałem maila (at.demo@alior.pl) z prośbą o ich zamknięcie. Nowe pozycje już działają jak należy. No, nie testowałem SL i TP, ale przynajmniej się otwierają i zamykają
Dodano po 1 minutach:
Niestety o naszych planach nie mogę się wypowiadać w tym momencie. W tej chwili skupiamy się na uruchomieniu platformy dla rachunków rzeczywistych.NiceFox pisze:Szkoda że trzeba ciągnąć za język. Co macie w planach konkretnie proszę?
- BM Alior Bank
- Pasjonat