AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

raposo pisze:Żaden broker tym się nie chwali, bo po cholerę ma sobie psuć opinię, że używa takiego czy innego pluginu...? I też nie jest powiedziane, że każdy broker z MT4 czegoś takiego używa. Wprowadzasz użytkowników w błąd.
Napisałem wyrażnie niektóre MM ,
Aby była pełna jasność są brokerzy MM solidni również.,

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

zz pisze:Napisałem wyrażnie niektóre MM ,
A ja napisałem wyraźnie, że żaden się tym nie chwali, bo nie ma w tym żadnego interesu... ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Monsieur-x
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Monsieur-x »

Ogólnie muszę stwierdzić, że nałóg zwany Forexem jest u mnie nieuleczalny. Sobota i niedziela bez notowań to juz nie jest to. Nałóg wymusza na mnie trzymanie zawsze przynajmniej jednej, małej pozycji, chociaż czasem rozsądniej byłoby pozostać bez.

Świat finansów, giełd i walut pędzący tam i z powrotem jest znacznie ciekawszy od niejednego wyścigu i dostarcza o wiele więcej emocji jego uczestnikom.

Awatar użytkownika
13Spekulant
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 13Spekulant »

Nie rób offtopa.

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex_lover »

jaki wrażenia po dzisiejszym czacie? Na pewno Alior nie odpali wkrótce (nie wiem skąd się wziął kwiecień?), bo dziś na czacie było powiedziane -to nie cytat "nie wiadomo. daliśmy userom wstępną wersje, wrzuciliśmy na forum - niech potestują i powiedzą co ich boli a my to postaramy się wprowadzić".

Bardzo jestem ciekaw pierwszych transakcji i opinii real. Dziś kilka pytań było naprawdę dobrych.

Ciekawe czy "model ECN" się sprawdzi w praniu.

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pełnomocnik »

Panowie nie wiem czy zauwazyliscie ale przez wejscie Aliora jest wszedzie głosno o forex...Gazety magazyny itp zauwazyły chyba rynek na tego typu info np Puls Biznesu...współpracujący z XTB (reakcja chyba na Alior) nawet jakies szkolenie - polecam obejzec - kupa śmiechu... :lol:
Przez tą promocje napłynie pewnie duzo ,,świezej krwi,, która to krew z pewnościa popłynie i znów bedzie mozna czytac na forach różnego typu utyskiwania zranionych zóltodziobów przeklinających wszystko co związane z forexem...ale jesli sam broker - mam na mysli xtb promuje przez konkurs podejscie do rynku typu ,,zrób 1000% w miesiąc to chyba nie moze byc inaczej jak 95% nowych do odstrzału...

Awatar użytkownika
bartek1916
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bartek1916 »

Pełnomocnik pisze:przez wejscie Aliora jest wszedzie głosno o forex
dokladnie. w tym roku maja jeszcze wystartowac z platformami ING i Noble. co ciekawe prezesem Noble Securities jest byly wiceprezes TMSu - http://noblesecurities.pl/noble/index.j ... &page=text

wszystko wskazuje na to, ze FX ma szanse w szybkim tempie rozwijac sie w Polsce i mam nadzieje, ze w niedlugim czasie nie trzeba bedzie poszukiwac zagranicznych "solidnych" brokerow a bedziemy mogli przebierac w ofertach na naszym podworku.

Awatar użytkownika
faflik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: faflik »

bartek1916 pisze:w tym roku maja jeszcze wystartowac z platformami ING i Noble
Gdzieś czytałem, że jeszcze BZWBK

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

bartek1916 pisze:wszystko wskazuje na to, ze FX ma szanse w szybkim tempie rozwijac sie w Polsce i mam nadzieje, ze w niedlugim czasie nie trzeba bedzie poszukiwac zagranicznych "solidnych" brokerow a bedziemy mogli przebierac w ofertach na naszym podworku.

Kurczę.... wreszcie...... :P
Czy wiecie dlaczego bankierzy z FX są dobrymi kochankami?
Bo wiedzą z pierwszej ręki jaka jest kara za brak konsekwencji i wczesne wycofanie się z rynku.... ?...... :P

Pozdrawiam.

Dodano po 7 minutach:
Przez tą promocje napłynie pewnie duzo ,,świezej krwi,, która to krew z pewnościa popłynie i znów bedzie mozna czytac na forach różnego typu utyskiwania zranionych zóltodziobów przeklinających wszystko co związane z forexem..

Promocja sama w sobie nie jest zła.Jeżeli jest uczciwy i rzetelny bank to wszystko zależy od nas,a np. gospodynie domowe w japoni // przy okazji SZACUNEK dla nich /// pokazały że przy BARDZO rzetelnym podejściu /// nie wiem czy profesjonalnym /// można ograć światowe instytucje finansowe na 220 mld $,więc nie jesteśmy bez szans..... :P

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

pan tadeusz

Nieprzeczytany post autor: pan tadeusz »

a wracając do tematu wątku - irytujące jest, że przedstawiciele firmy - jak coś idzie nie pomyśli - znikają z forum.

nie narzekam - sam dziś podpisałem umowę o reala - ale nieodpowiadanie na pytanie to zła technika, nawet jak się nie zna odpowiedzi.

ODPOWIEDZ