Witam,Czy jest możliwe podpięcie własnej aplikacji .NET?
TAK. Mamy możliwość udostępnienia API.
Na razie jednak skupiamy się na posiadanym przez nas Kliencie - decyzja o udostępnieniu API zostanie zapewne upodjęta w późniejszym terminie.
Witam,Czy jest możliwe podpięcie własnej aplikacji .NET?
Ten problem mamy zgłoszony do dostawcy oprogramowania. Pomimo pop-upu "Czy chcesz ustawić TP" jest ustawiany SL zgodnie z tym, co wynikałoby z otwartej pozycji.Kiwaczek pisze:Jest problem podczas przeciągania SL powyżej (dla Long) i poniżej( dla Short) poziomu otwarcia pozycji - zawsze wyświetla sie w popupie "Czy chcesz ustawić TP. Mimo to program ustawia nowe SL (!) prawidłowo. Nie jest jednak możliwe bezpośrednio z wykresu ustawienie w tej sytuacji Trailing stop
Wynikać to może z tego, że jeżeli zaznaczył Pan opcję SL jako dystans, okno Modyfikuj pozycję oblicza SL jako dystans od bieżącej ceny. Tak więc pomimo tego, że pozycja ma przypisany poziom SL, to w oknie Modyfikuj pozycję przybliżona strata obliczana jest dla dystansu SL od bieżącej ceny rynkowej.Kiwaczek pisze:Po ustawieniu SL i po wejści na "Modyfikuj pozycję" (prawy klawisz na SL), wyświetlana jest m.in. "Przybliżona strata". Co ciekawe zmienia się ona w miarę zbliżania się lub oddalania kursu od poziomu SL. a chyba nie powinna ze względu na samą definicję SL
Rzeczywiście wchodziłem w modyfikację po to by zobaczyć potencjalną stratę i zysk a nie po to by cos modyfikować. Teraz rozumiem mój błąd.Dariusz Wiśniewski pisze:
Wynikać to może z tego, że jeżeli zaznaczył Pan opcję SL jako dystans, okno Modyfikuj pozycję oblicza SL jako dystans od bieżącej ceny. Tak więc pomimo tego, że pozycja ma przypisany poziom SL, to w oknie Modyfikuj pozycję przybliżona strata obliczana jest dla dystansu SL od bieżącej ceny rynkowej.
Pozdrawiam
Jak najbardziej można zgłaszać swoje uwagi oraz propozycje przez opcję Feedback dostępna na platformie. Można również to zrobić poprzez forum, żeby reszta uzytkowników platformy wiedziała że dana kwestia jest zgłoszona do nas.Kiwaczek pisze:Rzeczywiście wchodziłem w modyfikację po to by zobaczyć potencjalną stratę i zysk a nie po to by cos modyfikować. Teraz rozumiem mój błąd.
Zeby nie zaśmiecać forum. Proszę tylko powiedzieć czy ew. uwagi można przesyłać za pomocą opcji feedback czy koniecznie trzeba je wysyłać na email?
http://www.aliorbank.pl/pl/biuro_makler ... ior_trader - Proszę wybrać "Jak zamówić", na dole jest sekcja poświęcona Rachunkowi rzeczywistemukingjaxe pisze:ps. mam nadzieję, że ten termin 2 miesięcy zaczyna się od momentu wpłacenia pieniędzy, a nie podpisania umowy. Bo 2 miesiące to być może będziemy czekać na reala.
I jeśli można prosić przedstawiciela Aliora o podanie linka, gdzie na stronie umieściliście informację, że handel na realu jest aktualnie niedostępny i nie wiadomo kiedy będzie wprowadzony, zgodnie z tym co Pan obiecał we wcześniejszym poście. Proszę o linka gdzie na stronie mogę znaleźć tą informację.