Drain The Banks by TRO

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
mla
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mla »

agusin ..piszesz ze to twoje podejscie jest takie proste i banalne ale ja nie do konca je rozumiem nawet patrzac na twoje rysunki.
Ja po prostu patrzac na twoje wejscia widze wiele innych miejsc w ktorych tez powinienes wejsc a nie wchodzisz. Zrob prosze jakis opis, jakis zestaw regół i zasad wg ktorych postepujesz.

Awatar użytkownika
ya_dunno
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ya_dunno »

mla pisze:agusin ..piszesz ze to twoje podejscie jest takie proste i banalne ale ja nie do konca je rozumiem nawet patrzac na twoje rysunki.
Ja po prostu patrzac na twoje wejscia widze wiele innych miejsc w ktorych tez powinienes wejsc a nie wchodzisz. Zrob prosze jakis opis, jakis zestaw regół i zasad wg ktorych postepujesz.

no wlasnie wyjasnij :D :D :D :D :lol:

Piotr
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Piotr »

Cześć coneoftheyear

Mam pytanie dalej grasz strategią TRO strategy ?
Jak się sprawdza ?

Pozdrawiam

coneoftheyear
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: coneoftheyear »

Ostatnio nie bardzo miałem czas udzielać się w temacie, ale widzę że zamienił się tak trochę w NLA ;) Tak, nadal gram DTB, jednak trochę 'dostosowuje' ustawienia do swoich potrzeb, więc zaczyna się z tego robić coś własnego. Ale nadal wychodzę codziennie na plusie :)

Awatar użytkownika
altmer
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: altmer »

Eee, czy to tylko u mnie jest tak, że próba wejścia na stronę z kreslik.com powoduje pojawienie się ostrzeżenia o badware? Super, kolejne źródło materiałów do czytania zanika, tak czy siak nie będę ryzykował wchodzenia tam, gdy są o niej takie ostrzeżenia z przeglądarki.

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

google pisze:What is the current listing status for kreslik.com?

Site is listed as suspicious - visiting this web site may harm your computer.

Part of this site was listed for suspicious activity 1 time(s) over the past 90 days.

What happened when Google visited this site?

Of the 6 pages we tested on the site over the past 90 days, 2 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2011-03-30, and the last time suspicious content was found on this site was on 2011-03-30.

Malicious software includes 2 scripting exploit(s), 1 trojan(s). Successful infection resulted in an average of 3 new process(es) on the target machine.

Malicious software is hosted on 2 domain(s), including tongho.co.th/, solomon-vl.cz.cc/.

2 domain(s) appear to be functioning as intermediaries for distributing malware to visitors of this site, including 86.55.140.0/, tongho.co.th/.

This site was hosted on 1 network(s) including AS24806 (INTERNET).

Has this site acted as an intermediary resulting in further distribution of malware?

Over the past 90 days, kreslik.com did not appear to function as an intermediary for the infection of any sites.

Has this site hosted malware?

No, this site has not hosted malicious software over the past 90 days.

How did this happen?

In some cases, third parties can add malicious code to legitimate sites, which would cause us to show the warning message.
Mi mcafee też sugeruje trzymanie się z daleka od tej strony.
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

coneoftheyear
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: coneoftheyear »

Tak, strona została zhakowana, Kreslik już nad tym pracuje, bo wrzucili mu tam trojana i coś jeszcze, a tymczasowo strona została przeniesiona na inny adres. Nie mam go w tej chwili zapisanego, ale wkleję jutro jak się dowiem.

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: VinciPro »

może ktoś wstawić indyki? Kreslik zhackowany, a zainteresowałem się systemem...
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX

agusin
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: agusin »

mam nadzieje ze w tym tygodniu bede mial troche czasu aby sie pobawic i zrobie pare screenow na wejscia wedlug tro w momencie rysowania sie wykresu kto bedzie chcial zobaczy tam cos kto nie to NIE :)

agusin
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: agusin »

poniewaz nie jestem dobry w malowaniu linii na roznych programikach graficznych jakosc moze byc taka sobie

Dodano po 19 minutach:

oto kolejne wejscie

Dodano po 3 minutach:

przez okolo 25 min zrobilem dwa wejscia ktore daly mi 34 pipy co uwazam w scalpingu agresywnym jest dosc ciekawym rezultatem.
poniewaz nie gram tylko wskaznikami tro prosze sie nie doszukiwac niczego szczegolnego w 2 wejsciu. Natomiast 1 jest typowe tro.
interwal 5 min wspomagany 1m i 15 m

Dodano po 7 minutach:

grajac na kropki trzeba zrozumiec pare podstawowych spraw.

- jest to szybki scalping tym szybszy im mniejszy tf
- zawsze stosowac sl tuz pod poziomiem oporu/wsparcia
- w przypadku straty kolejne wejscie jest x2 itd
- zawsze przesowac sl - az do momentu pokrycia otwarcia pozycji ( w przypadku szybkiego zwrotu ceny wychodzimy na 0 )
- lepszy zlapany sl na 0 aniezeli -5 pipow

Dodano po 6 minutach:

ostatni czart wrzucam jak mala sumke 2 poprzednich do waszej indywidualnej interpretacji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ