Wolne gadki (nie gatki) o woodie -uwagi ,pytania ,etc.
Faktycznie strona nie wchodzi. Niedawno tam byłem ze 2 tygodnie temu i było oki. Może jakieś problemy serwerowe lub konserwacje
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Tak dla potomnych, jakby ktoś miał z tym problem wystarczy zwiększyć w ustawieniach skryptu ilość barów i wszystko działa jak należy.Prezes124 pisze:Testuję sobie Range Bary i ktoś kiedyś pisał co zrobić by poprawnie się wyświetlał Sidewinder i CZI, nie mogę znaleźć. Podrzuci ktoś? Po wczytaniu wykres z barami działa, panel też, nie wyświetla tylko powyższych skaźników. Z góry podziękował Wink
Chcesz liczyć $? Licz na siebie 

Witam,
bawiłem się woodim jakiś czas i dzisiaj przestał mi działać FX Sniper's SideWinder Overlay.ex4 z wyjaśnieniem; Outdatet Version : Contact itd.
ma ktoś może wersje bezterminową, albo wie co z tym zrobić?
bawiłem się woodim jakiś czas i dzisiaj przestał mi działać FX Sniper's SideWinder Overlay.ex4 z wyjaśnieniem; Outdatet Version : Contact itd.
ma ktoś może wersje bezterminową, albo wie co z tym zrobić?
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
Na razie musisz to przyjąć za dogmat jak napisze o wejściach wtedy to wyjaśnięumma86 pisze:Cugan, mam prośbę.
Wyjaśnij w wątku "CCI - niewiarygodnie obszerny zbiór zasad" o co chodzi z tymi ślizgami po barach. Dziękuję

Podejrzyj formacje Vegas Trade i Ghost Trade a zorientujesz się,kiedy takie zjawisko zachodzi najlepiej na M1 lub M5 .Zasada jest podobna, a nawet powiedziałbym identyczna
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.