Wolne gadki (nie gatki) o woodie -uwagi ,pytania ,etc.

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
robs
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: robs »

Zainstalowałem WCCI i DBBobCCi i to mi nie pokazuje tak jak innym. To może niech mi ktoś przynajmniej napisze ile tych wskaźników jest i jak się nazywają bo nie wiem czego mam szukać.
radical material simplification

Awatar użytkownika
Prezes124
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Prezes124 »

Testuję sobie Range Bary i ktoś kiedyś pisał co zrobić by poprawnie się wyświetlał Sidewinder i CZI, nie mogę znaleźć. Podrzuci ktoś? Po wczytaniu wykres z barami działa, panel też, nie wyświetla tylko powyższych skaźników. Z góry podziękował ;)
Chcesz liczyć $? Licz na siebie ;)

robs
Gaduła
Gaduła

Od wczoraj próbuję wejść na forum Woodiego i pokazuje mi się ERROR. Czy to forum działa?
radical material simplification

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Faktycznie strona nie wchodzi. Niedawno tam byłem ze 2 tygodnie temu i było oki. Może jakieś problemy serwerowe lub konserwacje
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
Prezes124
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Prezes124 »

Prezes124 pisze:Testuję sobie Range Bary i ktoś kiedyś pisał co zrobić by poprawnie się wyświetlał Sidewinder i CZI, nie mogę znaleźć. Podrzuci ktoś? Po wczytaniu wykres z barami działa, panel też, nie wyświetla tylko powyższych skaźników. Z góry podziękował Wink
Tak dla potomnych, jakby ktoś miał z tym problem wystarczy zwiększyć w ustawieniach skryptu ilość barów i wszystko działa jak należy.
Chcesz liczyć $? Licz na siebie ;)

robs
Gaduła
Gaduła

Stworzyłem sobie profil na woodies forum i przy rejestracji zostałem poinstruowany żebym poprosił admina o aktywację. Ale ja nie mam kontaktu do admina. Czy może ktoś mi podać email do admina?

OK już znalazłem.

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

Witam,
bawiłem się woodim jakiś czas i dzisiaj przestał mi działać FX Sniper's SideWinder Overlay.ex4 z wyjaśnieniem; Outdatet Version : Contact itd.
ma ktoś może wersje bezterminową, albo wie co z tym zrobić?
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

Awatar użytkownika
TARKIN
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TARKIN »

tu masz wersje która działa do 2020
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Tylko silnych los obdarza hojnie "

Awatar użytkownika
umma86
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: umma86 »

Cugan, mam prośbę.
Wyjaśnij w wątku "CCI - niewiarygodnie obszerny zbiór zasad" o co chodzi z tymi ślizgami po barach. Dziękuję.

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

umma86 pisze:Cugan, mam prośbę.
Wyjaśnij w wątku "CCI - niewiarygodnie obszerny zbiór zasad" o co chodzi z tymi ślizgami po barach. Dziękuję
Na razie musisz to przyjąć za dogmat jak napisze o wejściach wtedy to wyjaśnię :!:
Podejrzyj formacje Vegas Trade i Ghost Trade a zorientujesz się,kiedy takie zjawisko zachodzi najlepiej na M1 lub M5 .Zasada jest podobna, a nawet powiedziałbym identyczna
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

ODPOWIEDZ