Wolne gadki (nie gatki) o woodie -uwagi ,pytania ,etc.

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

landsber3 pisze:Dobra robota.
Dobra robota to jeszcze będzie wiele tajemnic jest w woodiem ,ale potrzebuje kopa ,żeby się zebrać.Coś nowego napisać.
landsber3 pisze: mistrzu.
Bez przesady może jestem zapaleńcem ,wyznawcą -maniakiem do mistrza mi daleko .Popełniam błędy wynikające z psycho i pewnych braków i w wiedzy i jej praktycznym zastosowaniu .pracuje nad tym aby to poprawić..Tak ogólnie dzięki. Zaglądam tu ale oczekuję aktywności innych użytkowników.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
patx360
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: patx360 »

Witam
Mam takie pytanie co do panelu woodiego co można zrobić żeby sie to cholerstwo tak nie zacinało bo jak włacze kilka par to sie nie da otworzyć zlecenia :615:

fx_rambo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fx_rambo »

patx360 pisze:Witam
Mam takie pytanie co do panelu woodiego co można zrobić żeby sie to cholerstwo tak nie zacinało bo jak włacze kilka par to sie nie da otworzyć zlecenia :615:
wywalic panel :D
bez urazy

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

patx360 uzywaj woodiego max na dwoch oknach, ewentualnie otwieraj jakby nowy program MT4.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TeXs »

Ano zobaczymy co zrobi Edward ?

update:

Ghost odpalił - miło :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TeXs »

Zabawny ten woodie :)
wrzucę screen z wynikiem na koniec dnia tak aby zostało w historii.

Arch.Angel
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Arch.Angel »

Mój dziewiczy pościk, stąd witam wszystkich

W głównym wątku lub w "wolnych gatkach" pojawił się wpis z prośbą o kontakt live między trade'rami w celu wspólnej analizy
Jeśli mogę wtrącić...
Z tego co obserwuję, to chat nawigatora świeci pustkami. Dlaczego tego nie wykorzystać własnie w tym celu

Sam dopiero co zacząłem bawić się woodiem, więc i moja analiza może nie być całkowicie wiarygodna, ale wspólnymi siłami zawsze byłoby łatwiej, zarazem analizować jak i upewniać się, że to co widzimi to formacja

Maaaniekmw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Maaaniekmw »

Panowie
Proszę o potwierdzenie prawidłowo wyznaczonych dywergencji, czy również po wierzchołkach tak jak ja to zrobilem w pkt 1 i 2 mozna je wyznaczac? Dzięki

robs
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: robs »

A gdzie można pobrać wskaźniki do woodiego? Szukałem trochę ale jest chyba wiele wersji i nie pokazują tak jak w screenshotach jakie tutaj widzę.
radical material simplification

Maaaniekmw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Maaaniekmw »

Było pare podawanych w wątku o woodim. Proszę: http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... c&start=30

ODPOWIEDZ