Dobra robota to jeszcze będzie wiele tajemnic jest w woodiem ,ale potrzebuje kopa ,żeby się zebrać.Coś nowego napisać.
landsber3 pisze: mistrzu.
Bez przesady może jestem zapaleńcem ,wyznawcą -maniakiem do mistrza mi daleko .Popełniam błędy wynikające z psycho i pewnych braków i w wiedzy i jej praktycznym zastosowaniu .pracuje nad tym aby to poprawić..Tak ogólnie dzięki. Zaglądam tu ale oczekuję aktywności innych użytkowników.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Witam
Mam takie pytanie co do panelu woodiego co można zrobić żeby sie to cholerstwo tak nie zacinało bo jak włacze kilka par to sie nie da otworzyć zlecenia
patx360 pisze:Witam
Mam takie pytanie co do panelu woodiego co można zrobić żeby sie to cholerstwo tak nie zacinało bo jak włacze kilka par to sie nie da otworzyć zlecenia
W głównym wątku lub w "wolnych gatkach" pojawił się wpis z prośbą o kontakt live między trade'rami w celu wspólnej analizy
Jeśli mogę wtrącić...
Z tego co obserwuję, to chat nawigatora świeci pustkami. Dlaczego tego nie wykorzystać własnie w tym celu
Sam dopiero co zacząłem bawić się woodiem, więc i moja analiza może nie być całkowicie wiarygodna, ale wspólnymi siłami zawsze byłoby łatwiej, zarazem analizować jak i upewniać się, że to co widzimi to formacja
Panowie
Proszę o potwierdzenie prawidłowo wyznaczonych dywergencji, czy również po wierzchołkach tak jak ja to zrobilem w pkt 1 i 2 mozna je wyznaczac? Dzięki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.