Tak pytam o Twoje zdanie bo jak wiadomo liczy sie nie mniej na tym forum niz Bena Bernanke<kerimb> pisze:Nie ogarniam więc nic nie piszę

ZDROWIA

W mojej opinii - warunkiem długoterminowego sukcesu nie jest naśladownictwo mistrza ale szukanie czynników, które sprawiają, że on nim jestdonny pisze:Tak pytam o Twoje zdanie bo jak wiadomo liczy sie nie mniej na tym forum niz Bena Bernanke a i łatwiej pojąć decyzję
popieram and no comments ...MaxRipper pisze:W mojej opinii - warunkiem długoterminowego sukcesu nie jest naśladownictwo mistrza ale szukanie czynników, które sprawiają, że on nim jestdonny pisze:Tak pytam o Twoje zdanie bo jak wiadomo liczy sie nie mniej na tym forum niz Bena Bernanke a i łatwiej pojąć decyzję. Ja nawet nie próbuje kopiować zagrań Mirka - za to staram się wyłapać i zrozumieć jak największa ilość czynników, którymi on się kieruje przy określaniu potencjalnie zyskownego trade'u.
Donny nie mówię, że to Ty czekasz na sygnał - ale na pewno jest co najmniej kilku graczy którzy już zauważyli kto jest dobrym traderem i czekają na jego ruch. Nie ma w tym nic złego. Rzecz w tym jednak, że gdy zabraknie pasterza to owce popełnią sepukudonny pisze:Opinia takiego goscia jak Mirek jest jak fundamenty. Dlatego ja nie mówie 'Mirek daj sygnał" pytam tylko o jego ocenę.
Ooooooooooooo jak ja kocham PRZYJAZNE PAŃSTWO!!!<kerimb> pisze:[...Rząd zabiera przedsiębiorcom możliwość odliczania VAT-u od paliwa. Dodatkowo obcina ulgę przy zakupie samochodu z kratką. Pomysł poparli już posłowie. Jeśli zagłosują za nim również senatorzy i zaakceptuje go prezydent, już w przyszłym roku każdy, kto ma samochód zarejestrowany na firmę, straci spore pieniądze. Z wyliczeń Money.pl wynika, że średnio nawet 1,7 tys. zł rocznie na samym podatku VAT od paliwa. Dodatkowe 8 tys. zł przy zakupie samochodu z kratką....]