7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Jeszcze tylko podsumowanie i już mykam, Nic tylko się zaje... tępym czymś.. Znowu to samo... każdego dnia;/ TP idealnie !;/

Ciekawe ile osób skorzystało z 2giego sygnału :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

Ehh w jakim kraju zyjemy - odtkad pamietam ciągle to samo. Ale co tu sie dziwić - świat sie zmienia ale ryje z ul. Wiejskiej nie.... Dlatego jest jak jest - posłowie ktorzy partolili Polske przez lata dalej bez konsekwencji są w sejmie. I zaznaczę to jeszcze raz BEZ KONSEKWENCJI. To czego w tym kraju brakuje to kar, bo nagrody to oni ciągle dostają...

EDIT:
Najgorsze jest to, że obywatele nie mają zbyt wielu narzędzi, które pozwoliłyby kontrolować tych którzy mają rządzić mądrze za NASZE PIENIĄDZE. Jeśli to się nie zmieni to czeka nas kryzys co najmniej o takim rozmiarze jak Grecki - ponieważ całą wieczność nie można zamiatać problemów pod dywan.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

MaxRipper pisze:Ehh w jakim kraju zyjemy
Właśnie w takim ... Kur...na nie mogłem zdjąć zlecenia z palucha na +12 pipsiorów ... Brak połączenia kilkanaście razy a cena se jeździ ... Podczas gdy wszystko hula aż miło ... Oczywiście na komórce to samo ... Jak zlazło na +1, to łaskawie pozwolili zamknąć ...

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

Zmieniaj dziadow bo maja Cie juz na celowniku.

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:Brak połączenia kilkanaście razy a cena se jeździ ... Podczas gdy wszystko hula aż miło ... Oczywiście na komórce to samo ... Jak zlazło na +1, to łaskawie pozwolili zamknąć ...
To już totalne przegięcie pały ze strony XTB.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Tu nie chodzi o to, że zdejmuje stopy bo się Panowie konsolidują ale chodzi w jaki sposób je zdejmują. Jeśli źle postawiłem, to niech go zgarnie ale nie tak, że żeby go zgarnąć, to trza wyciąć gościowi połączenie do rachunku ... Nigdy tak nie było ... No, może aż tak ...

Nowe zagranie Panowie ... Sprzed paru chwil ...

1. Zająłem pozycję ... Przyjęło ale myślało ...
2. Chciałem ustawić stopa od razu ... Niestety ... Brak połączenia ... Wszystko śmiga jednak pięknie ...
3. Próbuję cały czas ustawić stopa i na laptopie i na komórce ... Brak połączenia ...
4. Myślę sobie zmienię wartość ... Dałem mniejszego ... na 1.XX89 ... Nie dało rady ... 1.XX87 ... Przyjęło ...
5. Poszło wystarczającą ilość pipsów myślę zdeję z palucha ...
6. Brak połączenia ... i tak milion razy ... Jebnięcie do góry ... Cały czas próbuję zamknąć i ni kuta ... Wywala na stopie i petara w dół ...
7. Myślę przyłożę nowe ... Ni kuta ... Zlecenia też nie dało rady ... Brak połączenia ...

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Tak się nie da grac :/....

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Grać się da ale zarabiać nie ... a nie ma co grać dla samego grania i bycia na 0 lub lekkim minusie ...

dargoth
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dargoth »

<kerimb> pisze:Grać się da ale zarabiać nie ... a nie ma co grać dla samego grania i bycia na 0 lub lekkim minusie ...
Mam ten sam problem na jednym z kont oczywiście w XTB. Powinieneś skrzyknąć kilku znajomych, żeby pozakładali sobie konta w XTB, wpłacili troszkę większe pieniądze i powinieneś pojechać ich (oczywiście XTB, a nie znajomych) na kilkaset tysięcy inwestując na kontach znajomych/rodziny lub dając im poprostu cynk. Zanim by sie zorientowali mogło by trochę czasu minąć.
W zasadzie trudno mi zrozumieć dlaczego nie wykorzystują umiejetności takich graczy jak Ty, powielając ich zlecenia. Mogli by wyselekcjonować grupę najlepszych i zarabiać nie mniej niż na pozostałej działalności, ale wolą zniechęcać i utrudniać życie. Kiedyś może ktoś ich na pare baniek załatwi w ramach rewanżu.

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Wiesz ja mam kilka kont u nich i z reguły się przerzucam z konta na konto jak się klocki zaczynają robić ... Tak zrobiłem i ostatnio po skończonym kolejnym miesiącu ... Tylko na tym koncie nie powinny się dziać takie rzeczy, bo jest jednym z nowych na którym kiedyś testowałem pewne rzeczy więc wyglądać może różnie ... Zawsze dawało radę i przy całym podejściu XTB do "obsługi" swojego klienta szło dobrze do przodu ... Schody się zaczęły poważne od tego miesiąca ... Ja rozumiem żeby zdjęło mi stopy bo źle postawiłem ale jak tutaj ciąć straty i wyjść wcześniej jak odcina dostęp do rachunku (wysyłanie informacji) a pobieranie danych szaleje aż miło ... Można zrozumieć by było jakby to było tylko na jednym komputerze ale jest na dwóch laptopach i na komórce to samo ... Zlecenia pod prąd wchodzą aż miło ... Nie wiem, nie wiem dlaczego ...

Może przez to ...

... kurcze ale to nie możliwe, nie na tym koncie ...

Zablokowany