eeeeeeee mi potrafi 1 pips zabrac zlecenie po czym odwraca kierunek przeciwnie i leci w druga strone 100 pipsow i co mam powiedziec ze poluja na mnie?
albo przykladowo sa dane o 14, cena szaleje mija 14 , nie widze podwzszonego spredu, w chwili zatwierdzenia zlecenie rowniez nie widze spredu na kwotowaniu, ale jak wchodze w terminal to widze iz zlecenie zostało zrealizowane ze spredem 25 pipsow , lacze 1mbit/s
dlatego brokerzy MM to dla mnie buchmacherzy
7LS part 1
"Dziń dybry"
Chłopaki mała analiza Edka na dziś:

Technicznie rzecz biorąc powinniśmy rosnąć co najmniej do 1.3400 i to się pewnie stanie pod wpływem jakiś zupełnie głupich nadziei zw. z ustalaniem przyszłorocznego budżetu Irlandii. Najlepsze jest to, że prawdopodobnie inwestorzy zareagują negatywnie na każde ustalenia.
Chłopaki mała analiza Edka na dziś:

Technicznie rzecz biorąc powinniśmy rosnąć co najmniej do 1.3400 i to się pewnie stanie pod wpływem jakiś zupełnie głupich nadziei zw. z ustalaniem przyszłorocznego budżetu Irlandii. Najlepsze jest to, że prawdopodobnie inwestorzy zareagują negatywnie na każde ustalenia.
Uzasadnienie Longów.
Witam, Ja to widze tak jak na scr. Oczywiescie nie jest powiedziane ze tak bedzie aczkolwiek ja bym stawiał na taki scenariusz.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.