7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Podsumowując dzisiejszy dzień, to nie wyszło tak źle jak myślałem że będzie ... Przez całą tą zadymę deko się pogubiłem i straciłem kontrolę ... Przez to wejście mega spóźnione ale swoje x 3 wziąłem. Nie wiem czy nie za wcześnie wyszedłem ale już o to nie dbam ... Zobaczymy jutro ... :mrgreen:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
elamika
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: elamika »

To co piszesz kerimb to rzeczywiscie u nich normalka. U mnie to nastepowalo po wyplacie kasy - tak jakby wtedy weryfikowali stope zwrotu. A w jaki sposob zakladasz u nich kolejne konto, chyba na siebie mozna miec tylko 1 rachunek?

Awatar użytkownika
KRZYSIEKG
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KRZYSIEKG »

KRZYSIEKG pisze:Gramy longa do 1.3352 :wink:
Jeszcze tylko 30 oczek do TP... :wink:
Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane.

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

elamika pisze:A w jaki sposob zakladasz u nich kolejne konto, chyba na siebie mozna miec tylko 1 rachunek?
na rodzinę, znajomych, kochankę? :wink: pytam, bo sam mam zamiar to zrobić.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Dokladnie! Pomijajac kochanke :)

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

<kerimb> pisze:Dokladnie! Pomijajac kochanke :)
święta racja, ludziom to dzisiaj nie można ufać :lol:

anea
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: anea »

nie wiem po co kilka kont to chyba nic nie, da wydaje mi sie ze zainteresuja sie jesli beda wyplaty z jakiego kompa, ciagle logowanie na kilka kont z tego samego kompa bardziej im mowi mac, ip etc. niz na kogo jest konto;

przyklad: jesli bede miec 10 kont na rozne nazwiska a logowac sie ciagle z tego samego ip lub jesli jest zmienne ip, a jest ten sam mac to i tak to wywesza;

zeby zrobic sie inna osoba trzeba by bylo zalozyc inne konto i robic logowania z innej karty sieciowej, inny operator etc. , a najlepiej inny komp, wowczas masz spokoj na jakis czas, wiec trzeba zainwestowac w nowa karte pcimcia lub express, nowa karte sim np Play na 56 dni i ma sie nowa twarz. 8)

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

nie prościej jakiś normalny broker?

anea
Gaduła
Gaduła

cd... a najlepiej nowe konto, nowy laptop, nowa karta sim kazdy bisnes ma swoje koszty :mrgreen:

a i jeszcze cos tak sobie gdybam jakbym ja szukala, jesli konto A jest na kogos z duzego miasta trudniej dojda, ale jesli jest to gmina lub cos malego szybciej namierza, forexem nie trudnia sie miliony, a z tych tysiecy i tak tylko 5 % zarabia, wiec jesli bede wyplacac z kontaA z Liskowa i zaloze next kontoB rowniez z Listkowa to duzo czasu na spokojna gre nie bede miec, ale na to tez jest rozwiazanie, wystarczy cos wynajac
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"

anea
Gaduła
Gaduła

Microbi pisze:nie prościej jakiś normalny broker?
Microbi a moze oni miliony wyplacaja i nie istnieja dla nich cos takiego jak "normalny broker"

Zablokowany