7LS part 1
Podsumowując dzisiejszy dzień, to nie wyszło tak źle jak myślałem że będzie ... Przez całą tą zadymę deko się pogubiłem i straciłem kontrolę ... Przez to wejście mega spóźnione ale swoje x 3 wziąłem. Nie wiem czy nie za wcześnie wyszedłem ale już o to nie dbam ... Zobaczymy jutro ... 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie wiem po co kilka kont to chyba nic nie, da wydaje mi sie ze zainteresuja sie jesli beda wyplaty z jakiego kompa, ciagle logowanie na kilka kont z tego samego kompa bardziej im mowi mac, ip etc. niz na kogo jest konto;
przyklad: jesli bede miec 10 kont na rozne nazwiska a logowac sie ciagle z tego samego ip lub jesli jest zmienne ip, a jest ten sam mac to i tak to wywesza;
zeby zrobic sie inna osoba trzeba by bylo zalozyc inne konto i robic logowania z innej karty sieciowej, inny operator etc. , a najlepiej inny komp, wowczas masz spokoj na jakis czas, wiec trzeba zainwestowac w nowa karte pcimcia lub express, nowa karte sim np Play na 56 dni i ma sie nowa twarz.
przyklad: jesli bede miec 10 kont na rozne nazwiska a logowac sie ciagle z tego samego ip lub jesli jest zmienne ip, a jest ten sam mac to i tak to wywesza;
zeby zrobic sie inna osoba trzeba by bylo zalozyc inne konto i robic logowania z innej karty sieciowej, inny operator etc. , a najlepiej inny komp, wowczas masz spokoj na jakis czas, wiec trzeba zainwestowac w nowa karte pcimcia lub express, nowa karte sim np Play na 56 dni i ma sie nowa twarz.

cd... a najlepiej nowe konto, nowy laptop, nowa karta sim kazdy bisnes ma swoje koszty
a i jeszcze cos tak sobie gdybam jakbym ja szukala, jesli konto A jest na kogos z duzego miasta trudniej dojda, ale jesli jest to gmina lub cos malego szybciej namierza, forexem nie trudnia sie miliony, a z tych tysiecy i tak tylko 5 % zarabia, wiec jesli bede wyplacac z kontaA z Liskowa i zaloze next kontoB rowniez z Listkowa to duzo czasu na spokojna gre nie bede miec, ale na to tez jest rozwiazanie, wystarczy cos wynajac

a i jeszcze cos tak sobie gdybam jakbym ja szukala, jesli konto A jest na kogos z duzego miasta trudniej dojda, ale jesli jest to gmina lub cos malego szybciej namierza, forexem nie trudnia sie miliony, a z tych tysiecy i tak tylko 5 % zarabia, wiec jesli bede wyplacac z kontaA z Liskowa i zaloze next kontoB rowniez z Listkowa to duzo czasu na spokojna gre nie bede miec, ale na to tez jest rozwiazanie, wystarczy cos wynajac
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"