Legant prius et postea despiciant ...
Damnant quod non intelligunt ...
Docendo discimus ...
"Szukajcie a znajdziecie obciągajcie a będzie wam dane" - to krawiecko- tapicerskie motta.... . Uwielbiam kościelną łacinę i ADHD.<kerimb> pisze:Legant prius et postea despiciant ...
Damnant quod non intelligunt ...
Docendo discimus ...
Doprawdy Donny ? Wątpię start - BS story - Kerimb pojedzie tzw. swoje. Po jakiego Karola Kerimb umieszczasz NWO ?donny pisze:Zapowiada sie ciekawie.
Doprawdy ? ja wolę się trzymać trenduqba3 pisze:miejmy nadziej niezniszczalnego kerimba.
To takie prowokacyjne pózniej mnie się przypomniało o suchych latach teraz takie nie są co Mirek ?<kerimb> pisze:SEROL666 napisał:
7LS - Siedmiu Liże Słonia ?
To już klasyczna prowokacja mierząca się z Twoimi zamiarami co do sensu dziennika z prostym pytaniem po co ? co chcesz pokazać ?<kerimb> pisze:SEROL666 napisał:
BS story - Kerimb pojedzie tzw. swoje
Po kiego Karola się w to wgryzasz ? Sam temat NWO mógłby zająć miejsce wszystkiego na tym forum... kiedyś jak każdy chyba co się interesuje finansami rozgryzł w końcu to ze na tym świecie niewiele rzeczy dzieje się przez przypadek ( oczywiście main stream media sugerują inaczej jak ktoś umie myśleć to to wie bo myślenie w sposób.... nie, nie to nie możliwe - przy natłoku miażdżących faktów - to czysta naiwność ). Do tego 2012 sorry żeby wprowdzić takie zmiany potrzeba czasu i stawiam 1 dolca że Twoja analiza jest błędna jeżeli chodzi o czas.<kerimb> pisze:SEROL666 napisał:
Po jakiego Karola Kerimb umieszczasz NWO ?
To już czysta złośliwość. Wybacz !<kerimb> pisze:SEROL666 napisał:
ja wolę się trzymać trendu
To to w sumie pytanie po co Ci dziennik żeby umieszczać wejścia ? Mamy nowych traderów na forum więc może chcesz kokoś świeżego czegoś nauczyć ? Bo jak pierwsze to wiesz co... jak drugie to co znów chcesz się powtarzać ? Będzie Ci się chciało ?<kerimb> pisze:SEROL666 napisał:
ten dziennik nie przetrwa siedmiu stron.... SL ustawiam na dziewiątej
Chyba czegoś nie doczytałeś lub nie rozumiesz mojej analizy. 7 lat suchych trwa do 1 lipca 2015 roku. W tej chwili podjeżdżamy do góry (no może bardziej w bok z małym wzniesieniem) do marca 2012 roku i później "Market coll ..." itd. Może deko lepiej doczytajSEROL666 pisze:pózniej mnie się przypomniało o suchych latach teraz takie nie są co Mirek ?
1. Tego nie muszę tłumaczyćSEROL666 pisze:To już klasyczna prowokacja mierząca się z Twoimi zamiarami co do sensu dziennika z prostym pytaniem po co ? co chcesz pokazać ?
Nie wgryzam, tylko stwierdzam możliwość wystąpienia w bliżej lub dalej określonym terminie.SEROL666 pisze:Po kiego Karola się w to wgryzasz ? Sam temat NWO mógłby zająć miejsce wszystkiego na tym forum
Chyba pijesz do moich zagrań ale wiedz, że ja jadę w obie strony. W tą właściwą na 100% a pod prąd na 30%. Jeśli czytałeś wcześniejsze moje posty, to powinieneś wiedzieć, że jak daję pozycję pod prąd, to zawsze jest to 1/3 normalnej stawki.SEROL666 pisze:<kerimb> napisał:
SEROL666 napisał:
ja wolę się trzymać trendu
To już czysta złośliwość. Wybacz !
Nie wiem. Zobaczymy. Na razie mi się chce ...SEROL666 pisze:Będzie Ci się chciało ?
To kwestia gustu a o gustach podobno się nie dyskutuje. Nie tylko Ty zamieszczasz prowokację. Informacja jest w moim zdaniu. Jak byś dobrze przeczytał, to zauważył byś małą sprzecznośćSEROL666 pisze:A tak przy okazji ta Niemka miała kiepskie cycki