w wolnej chwili postaram sie złożyć to w jakąś jedną całosć i wrzuce na forum
Price Action - Asmodeus8 Journal
- Pełnomocnik
- Pasjonat

Ech te wasze wynalazki...Wszedłem w EC z 8 pipsów spreadu. Wejscie bardzo konserwatywne. Wyczekałem na mniejszym TF na powrót ceny do sensownego moim zdaniem SR + Fibo + młotek+ retracement na młotku.
Obserwowałem EU który w tym samym czasie również był na lokalnym wsparciu. W pewnym momencie byłem na plusie który gdyby nie spread rowny by byl SLktóry ustawiłem tuż poniżej pinbara . No ale w końcu gramy na dziennych swiecach...Trudno mała strata. Ważne żeby żółwie szybko cięły straty
.
Czemu nie wrzucacie swoich trejdów ?
Czemu nie wrzucacie swoich trejdów ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- inwestor86
- Pasjonat

- Pełnomocnik
- Pasjonat

Właśnie tak nie jest : http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 79&start=0nwestor86 no akurat godzinowe wszedzie zamykają sie tak samo.... Very Happy
Ostatnio zmieniony 15 lis 2010, 15:01 przez bigben, łącznie zmieniany 1 raz.
- inwestor86
- Pasjonat

sluszna uwaga, jednak moj punk jest taki, iz sugerowanie sie swiecami niezaleznie od TF, nie jest najlepszym pomyslemPełnomocnik pisze:inwestor86 no akurat godzinowe wszedzie zamykają sie tak samo....inwestor86 pisze:ktora nawet po zamknieciu pozostanie iluzja u jednego brokera masz mlotek, u drugiego cos innego... zmien TF i zobaczysz jeszcze inna swiece.. sorry za offtop - musialem
- inwestor86
- Pasjonat