Ja jestem demowicz i w konkursach tylko dopinguje ..wojtek2009 pisze:Zamiast nabijac posty wzialbys udzial i pokazal na co Cie stac Wink

Niestety nie mam czasu na pilnowanie dodatkowego konta.
Ale ale kto wie

Ja jestem demowicz i w konkursach tylko dopinguje ..wojtek2009 pisze:Zamiast nabijac posty wzialbys udzial i pokazal na co Cie stac Wink
Ja typuje 639 konthavk pisze:100 wyzerowanych rachunkow to 100 tys zlotych
załóż na słupaivofe pisze:a tu nie można założyć konta z zagranicy
alinoe pisze:Szkoda tylko, że tak krótko trwa, tylko jeden miesiąc. Myślę, że to może zniechęcić do udziału w konkursie osoby, których strategie pokazują swoją prawdziwą wartość dopiero w dłuższym terminie co nie znaczy, że takie strategie są gorsze bo mogą cechować się za to dużą stabilnością zysków.
Konkurs z natury rzeczy musi się kiedyś zacząć i kiedyś skończyć - choćby po to, aby organizator mógł podsumować wyniki i rozdać nagrody zwycięzcomraposo pisze:czas trwania konkursu mógłby być dłuższy
Proszę pozwolić nam przynajmniej przeprowadzić ten pierwszy konkurs forex zanim odpowiemySzymon80 pisze:Czy zamierzacie cyklicznie organizować te konkursy ?
Tak glosno myslac to pewnie trudno na rynku pracy PL znalezc osoby ktore zajmowalyby sie tradingiem dla biur maklerskich a na pewno trudno do nich dotrzec. Taki konkurs ale przede wszystkim taki ranking bylby znakomita 'rozmowa kwalifikacyjna' ... ale to tylko tak glosno mysles_zadora pisze: Strategie "równo" i konsekwentnie zarabiające nagrodzimy jednak nagrodą specjalną - proszę zauważyć że obok rankingu głównego będziemy w konkursie prowadzili ranking stóp zwrotu ważonych ryzykiem - więcej na ten temat na stronie konkursowej:
http://bossa.pl/index.jsp?layout=2&page ... at_id=1423