go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

? Jaki ?
Molestuje raposo na prv aby powiedział który to aby się jemu przypatrzyć.... :P
Niestety nie chce ujawnić..... :P

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

ulysse
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ulysse »

forex_lover pisze:? Jaki ?
raposo napięcie jest już wystarczająco duże... Powiedziałeś A trzeba powiedzieć B. Nie chodzi na pewno o FxPro ani Dukasa z oczywistych przyczyn, więc napisz obiektywnie już poza swoim biznesem o którego broka chodzi. Zwłaszcza że ja już podjąłem decyzje o powrocie z emigracji po tym jak IBFX obniżyło lewary....

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex_lover »

raposo - dawaj bo ja u jednego właśnie żonie ;) rachunek założyłem !

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

mam pytanie do TMS:

od mniej wiecej 2 tyg zauważyłem dziwne zachowanie clienta - zawsze przebija moje stop lossy o 1-2 pips albo nie dochodzi do take profit. Na początku sadziłem, że to wina spreada, tzn nie nie uwzględniam różnicy w kursach.
Ale ustawiam w różnych miejscach i jest podobnie. Jedyne co w tej chwili musze robic to hedging, inaczej trace kase.
Moze mi ktos wytłumaczyć o co chodzi?

oraz drugie pytanie: czy kiedykolwiek zamierzacie zezwolić na uruchamiania własnych skryptów?

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

Najlepszym sposobem na wyjaśnienie wszelkich niejasności dotyczących konkretnych transakcji jest zawsze kontakt bezpośredni z nami. Podajesz numer rachunku, informację o transakcji i na pewno nasz dealing room udzieli Ci wyczerpującej odpowiedzi co, jak i dlaczego.

W kwestii automatów - pracujemy nad tym. W ramach ciągłej rozbudowy naszej oferty planujemy wprowadzenie tej funkcjonalności i raczej wcześniej, niż później. Prawdopodobnie będzie to w przeciągu najbliższego kwartału.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

GO4X pisze:W kwestii automatów - pracujemy nad tym. W ramach ciągłej rozbudowy naszej oferty planujemy wprowadzenie tej funkcjonalności i raczej wcześniej, niż później. Prawdopodobnie będzie to w przeciągu najbliższego kwartału.
Mqoutes nie udzieliło licencji na uzywanie EA? :think:

Przypomniała mi się dyskusja o xtb kiedy wyłączyli trailing stopy bo obciążały serwer. :doh: :lol:

:fuckyou: :mrgreen:

EDIT:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 898#237898
* go4x cofa się do epoki kamienia łupanego ... niebawem będą klientem oferować papier milimetrowy ze swoim logo :D
Ostatnio zmieniony 18 paź 2010, 12:22 przez reptile, łącznie zmieniany 1 raz.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

reptile pisze:
GO4X pisze:W kwestii automatów - pracujemy nad tym. W ramach ciągłej rozbudowy naszej oferty planujemy wprowadzenie tej funkcjonalności i raczej wcześniej, niż później. Prawdopodobnie będzie to w przeciągu najbliższego kwartału.
Mqoutes nie udzieliło licencji na uzywanie EA?
Haha a skąd w ogóle takie przypuszczenia - przecież licencję się kupuje i tyle. Brak możliwości używania EA to nasza przemyślana strategia, której trzymamy się od początku istnienia GO4X.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

GO4X pisze:Brak możliwości używania EA to nasza przemyślana strategia, której trzymamy się od początku istnienia GO4X.
To ją zmienicie ... bo to pewnie wymysł tego samego boga co ulepił cały go4x... na swoje podobieństwo .. :lol:
Czytaj komentarz z linku wyżej ...

Czy trailing stop działa w waszym mt4? :pray:

Niewierze ..

:fuckyou2:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

tiaaa, chyba tez cos zwalone jest z TS, bo mialem ustawione 100, ale podliczyl mnie jakos o 30% mniej. Pewnie bylem na -30 wtedy, kiedy ...

btw, ja odpuszczam, czyli wycofuje depo, sorki, ale zycze powodzenia.

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

reptile pisze:Czy trailing stop działa w waszym mt4?
Oczywiście że działa i zapewniam Cię, że działa świetnie. Trailing Stop to standardowa funkcjonalność MT4 - zatem podąża za zyskiem zgodnie ze zdefiniowaną odległością w pipsach, działa przy włączonym komputerze i z zalogowanym rachunkiem.
Mighty Baz pisze:Pewnie bylem na -30 wtedy, kiedy ...
Mighty Baz, tak jak pisałem poprzednio - wyjaśnij sobie wszystko pisząc maila lub dzwoniąc. Niestety jak widzę odpuszczasz nie wkładając nawet odrobiny wysiłku w wyjaśnienie sprawy. Ciekawe podejście. O wiele lepszym sposobem na dochodzenie własnych racji jest skierowanie pytania bezpośrednio do nas i jeśli nasza odpowiedź nie będzie satysfakcjonująca - to wtedy dzielenie się nią na forum - dopiero w taki sposób można mówić o rzetelnej wymianie informacji. Używanie „chyba” i wielokropka (jak niedopowiedzenia) to dobry sposób na generowanie jedynie nieporozumień - a to nie jest potrzebne nikomu. Nie wiem jak jeszcze mogę Cię zachęcić do wyjaśnienia swojej własnej sprawy u źródła.

ODPOWIEDZ