Molestuje raposo na prv aby powiedział który to aby się jemu przypatrzyć....? Jaki ?

Niestety nie chce ujawnić.....

Pozdrawiam.
Molestuje raposo na prv aby powiedział który to aby się jemu przypatrzyć....? Jaki ?
raposo napięcie jest już wystarczająco duże... Powiedziałeś A trzeba powiedzieć B. Nie chodzi na pewno o FxPro ani Dukasa z oczywistych przyczyn, więc napisz obiektywnie już poza swoim biznesem o którego broka chodzi. Zwłaszcza że ja już podjąłem decyzje o powrocie z emigracji po tym jak IBFX obniżyło lewary....forex_lover pisze:? Jaki ?
Mqoutes nie udzieliło licencji na uzywanie EA?GO4X pisze:W kwestii automatów - pracujemy nad tym. W ramach ciągłej rozbudowy naszej oferty planujemy wprowadzenie tej funkcjonalności i raczej wcześniej, niż później. Prawdopodobnie będzie to w przeciągu najbliższego kwartału.
Haha a skąd w ogóle takie przypuszczenia - przecież licencję się kupuje i tyle. Brak możliwości używania EA to nasza przemyślana strategia, której trzymamy się od początku istnienia GO4X.reptile pisze:Mqoutes nie udzieliło licencji na uzywanie EA?GO4X pisze:W kwestii automatów - pracujemy nad tym. W ramach ciągłej rozbudowy naszej oferty planujemy wprowadzenie tej funkcjonalności i raczej wcześniej, niż później. Prawdopodobnie będzie to w przeciągu najbliższego kwartału.
To ją zmienicie ... bo to pewnie wymysł tego samego boga co ulepił cały go4x... na swoje podobieństwo ..GO4X pisze:Brak możliwości używania EA to nasza przemyślana strategia, której trzymamy się od początku istnienia GO4X.
Oczywiście że działa i zapewniam Cię, że działa świetnie. Trailing Stop to standardowa funkcjonalność MT4 - zatem podąża za zyskiem zgodnie ze zdefiniowaną odległością w pipsach, działa przy włączonym komputerze i z zalogowanym rachunkiem.reptile pisze:Czy trailing stop działa w waszym mt4?
Mighty Baz, tak jak pisałem poprzednio - wyjaśnij sobie wszystko pisząc maila lub dzwoniąc. Niestety jak widzę odpuszczasz nie wkładając nawet odrobiny wysiłku w wyjaśnienie sprawy. Ciekawe podejście. O wiele lepszym sposobem na dochodzenie własnych racji jest skierowanie pytania bezpośrednio do nas i jeśli nasza odpowiedź nie będzie satysfakcjonująca - to wtedy dzielenie się nią na forum - dopiero w taki sposób można mówić o rzetelnej wymianie informacji. Używanie „chyba” i wielokropka (jak niedopowiedzenia) to dobry sposób na generowanie jedynie nieporozumień - a to nie jest potrzebne nikomu. Nie wiem jak jeszcze mogę Cię zachęcić do wyjaśnienia swojej własnej sprawy u źródła.Mighty Baz pisze:Pewnie bylem na -30 wtedy, kiedy ...