- w zasadzie nie sprawdzałem tego aż tak dokładnie, ważne że działa jak chcę.szulczas pisze:A swoja droga...czemu tak to jest ze jak otwieram ponownie infobox to pokazuje wszystkie parametry ktore Ty stworzyles??
W VORM_EA na początku sprawdzane są wartości globalne, a te są wcześniej ustawiane w VORM_InfoBox, czyli VORM_InfoBox przepisuje wartości (nie wszystkie, tylko te konieczne dla całego VORM) z parametrów, do wartości globalnych.
Teoretycznie więc i praktycznie nie powinno być takiej sytuacji, że jak ustawisz wartości we właściwościach InfoBox, zrobisz zlecenie, zlecenie zostanie zamknięte (SL || TP whatever...), i znów wchodzisz we właściwości, a tam nie ma Twoich ustawień widocznych. U mnie są. Jak je wpiszę, to potem mogę zaglądać we właściwości co chwila i zawsze tam będą takie wartości jakie sobie ustawiłem, a nie domyślne. Więc podsumowując - nie mam pojęcia dlaczego u Ciebie jest inaczej. Mogę ustawić różne wartości, dla róźnych par, albo dla każdego okna wykresu inne ustawienia, jeśli dla tej samej pary walutowej, to będą się gryźć (raz jeden, raz drugi VORM będzie wymuszał swoje ustawienia), ale nie spotkałem się z sytuacją, jaką opisujesz.
Mogę z tego na razie wyciągnąć następujące wnioski:
- coś źle robisz
- robisz dobrze, ale źle odczytujesz
- jest to jakaś anomalia, którą musiałbym widzieć, żeby to przeanalizować...