VORM v.1.0.b - czyli RiskManager i wizualna edycja zleceń
- MAXIMUS_nervus
- Bywalec
partial close
Hej, czy macie może taką opcję zamykania częściowego pozycji? to by był wypas 

"It is stupid to fight a battle that you cannot win, and you cannot win unless you have properly planned for it". - Sun Tzu, The Art of War
Re: partial close
w mt4 sie nie daMAXIMUS_nervus pisze:Hej, czy macie może taką opcję zamykania częściowego pozycji? to by był wypas
musiałbyś otworzyć pozycje "rozczłonkowaną" i potem zamykać tyle ile chcesz
"Tylko silnych los obdarza hojnie "
Odgrzebuje 
Ykee - czy zastanawiales sie moze nad udoskonaleniem tego urzadzenia?
Kilka rzeczy jakie mozna byloby ulepszyc:
1. Dla par 3/5-cyfrowych, maszynka ustawia poziomy 10 razy mniejsze, np wczoraj dlubalem sobie na E/U i ostro sie zdziwilem gdy po chwili zamknelo mi pozycje, biorac 30pips zamiast 300
2. Gdy zmienimy warunki dzialania - juz otwarta pozycja nie moze byc zmieniona i program kontroluje ja wg starych ustawien (nie sprawdzalem czy tak bedzie po ponownym wlaczeniu maszynki)
3. SL powinien byc ustawiny recznie - bezwarunkowo, chyba ze zaznaczy sie w opcji inaczej.
Te trzy rzeczy badzo usprawnilyby dzialanie maszynki
Q

Ykee - czy zastanawiales sie moze nad udoskonaleniem tego urzadzenia?
Kilka rzeczy jakie mozna byloby ulepszyc:
1. Dla par 3/5-cyfrowych, maszynka ustawia poziomy 10 razy mniejsze, np wczoraj dlubalem sobie na E/U i ostro sie zdziwilem gdy po chwili zamknelo mi pozycje, biorac 30pips zamiast 300
2. Gdy zmienimy warunki dzialania - juz otwarta pozycja nie moze byc zmieniona i program kontroluje ja wg starych ustawien (nie sprawdzalem czy tak bedzie po ponownym wlaczeniu maszynki)
3. SL powinien byc ustawiny recznie - bezwarunkowo, chyba ze zaznaczy sie w opcji inaczej.
Te trzy rzeczy badzo usprawnilyby dzialanie maszynki

Q