fxclearing.ca

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.

Co myślisz na temat tego brokera ?

Zdecydowanie polecam
17
23%
Poza paroma minusami są ok
16
21%
Przeciętny
19
25%
Mają wiele wad
7
9%
Stanowczo odradzam
16
21%

Liczba głosów: 75

master3333
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: master3333 »

Czyli nie warto u nich zakladac konta? z tego co widze to chyba nie?

master3333
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: master3333 »

hmm no to wiec jak? warto u nich zakladac konto? mam do wyboru oni albo admiral markets , juz sam nie wiem co wybrac, pomozcie :D

Awatar użytkownika
MikeLD
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: MikeLD »

Założyłem u nich konto parę tygodni temu i jest ok. Co prawda bardzo mało naskubałem z ich ogródka więc zlecenia wchodzą bez żadnego problemu, bardzo mało rekwot.
Obsługa w porządku i bardzo szybko rozwiązują problemy.
Plus jest ten, że prowadzą rachunek w PLN, więc dla fiskusa nie trzeba podliczać. Nie widzę właściwie żadnej różnicy do Admiral Markets.

Da Vinci
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Da Vinci »

Wie ktoś może o co chodzi z tymi stronami bo znalazłem 2 strony i nie wiem czy ta druga też jest ich http://www.fxclearing.com/ ?

A to jest nowa strona http://pol.fxclearing.ca nie mogłem znaleźć w wątku.

MikeLD daj znać jak naskubiesz już coś więcej :lol:

Awatar użytkownika
MikeLD
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: MikeLD »

Ta strona *.com to pierwszy raz na oczy widzę.
FXClearing.CA - jest tą właściwą.
Na razie skubałem pomalutku ale pod koniec tygodnia dałem ciała więc broker nie utrudnia gry. Tyle co moge powiedzieć to zlecenia wchodzą o wiele dłużej niż u innych, jakby zawiesza się potwierdzenie, za to na około ~60-80 trejdów wykonanych widziałem może ze dwa razy rekwotę.
I jeden raz byłem w wieeelkim szoku jak mi cena ask musnęła SL i zlecenie nie weszło... bardzo polubiłem się z tym brokerem.

simonyx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: simonyx »

Potrzebuję do testów jakieś bardzo male konto z nanolotami, wiecie może jak to jest dokładnie u nich z tym kontem mikrocentowym, ile tam jest warty 1lot standardowo 100 000 waluty bazowej czy jakoś mniej?

edit.

Co to jest Konto Mikrocentowe? Jest to specjalny typ konta, gdzie wszystkie rozliczenia dokonywane są w Centach Amerykańskich, a nie w Dolarach.

Jezeli rozliczenia są w centach, czyli dobrze myslę, że na tym koncie 1 lot = 100 000 centów, czyli 1 lot to bedzie 1000 USD?

Awatar użytkownika
Cancer0s
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Cancer0s »

Mam pytanie jak tam z EA teraz jest nadal jest zabronione???
Zapraszam na moją nową stronę -> klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

Da Vinci
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Da Vinci »

Ja stosuję na razie nie miałem problemów.
Zobaczymy jak będzie dalej

Edi: Kochani moderatorzy a ten wątek nie był czasem kiedyś przyklejony?
Nie możecie przywrócić go do listy.

mgrkoxik
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: mgrkoxik »

Witam
mam pytanie do osób posiadających real konto na fxclearing
kilka dni temu wypełniłem formularz w celu otwarcia konta micro, przesłałem potrzebne dokumenty itd.... jako pierwszą wpłatę podałem, że chcę wpłacić 50$, nie dostałem jeszcze żadnej odpowiedzi ale z forum dowiedziałem się, że to normalne (mają czas :) ) teraz poprostu rozmysliłem się i chciałbym otworzyć konto u innego brokera. Czy mogę nie wpłacać nic do fxclearing? co mam zrobić aby zamknąć konto bez strat? Z góry dzięki za odpowiedź

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

mgrkoxik pisze:Witam
mam pytanie do osób posiadających real konto na fxclearing
kilka dni temu wypełniłem formularz w celu otwarcia konta micro, przesłałem potrzebne dokumenty itd.... jako pierwszą wpłatę podałem, że chcę wpłacić 50$, nie dostałem jeszcze żadnej odpowiedzi ale z forum dowiedziałem się, że to normalne (mają czas :) ) teraz poprostu rozmysliłem się i chciałbym otworzyć konto u innego brokera. Czy mogę nie wpłacać nic do fxclearing? co mam zrobić aby zamknąć konto bez strat? Z góry dzięki za odpowiedź
A : możesz poprostu sprawę olać i nic nie musisz wpłacać ( nie masz takiego obowiązku, to tylko deklaracja potencjalnej kwoty a nie jakiś wymóg )

B : możesz poprostu zamknąć konto ( też nic nie musisz wpłacać )
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

ODPOWIEDZ