fxclearing.ca
Dziwna sprawa ja otwierałem w tym tygodniu u nich drugi rachunek i zajęło im to 2 godziny razem z zasileniem przez moneybokera.MrYogi pisze:A : możesz poprostu sprawę olać i nic nie musisz wpłacać ( nie masz takiego obowiązku, to tylko deklaracja potencjalnej kwoty a nie jakiś wymóg )mgrkoxik pisze:Witam
mam pytanie do osób posiadających real konto na fxclearing
kilka dni temu wypełniłem formularz w celu otwarcia konta micro, przesłałem potrzebne dokumenty itd.... jako pierwszą wpłatę podałem, że chcę wpłacić 50$, nie dostałem jeszcze żadnej odpowiedzi ale z forum dowiedziałem się, że to normalne (mają czas) teraz poprostu rozmysliłem się i chciałbym otworzyć konto u innego brokera. Czy mogę nie wpłacać nic do fxclearing? co mam zrobić aby zamknąć konto bez strat? Z góry dzięki za odpowiedź
B : możesz poprostu zamknąć konto ( też nic nie musisz wpłacać )
Może po prostu weszło ci w spam albo podałeś złego maila.
Ja na twoim miejscu sprawy bym nie olewał po prostu bym napisał żeby zamkneli rachunek takie olewanie to słaby nawyk ale twój wybór
Nie rozumiem tylko jednego jak im się opłaca mieć cały czas taki sprid może mi ktoś wytłumaczy ?
wedlug mnie tak
witam od czasu do czasu wpadam na forum azeby zobaczyc co jest grane 
natknalem sie na ten watek przez przypadek szukajac opini o roznych brokerach a sam teraz wyraze swoja:)
- fx clearing jest brokerem stanowczo lepszym od brokerow ktorych uzywam od dawna takich jak : fxpro, fxcm, czy polski xtb.
- zdecydowanie spread bije wszystkie dotychczasowych na glowe ( w sumie dlatego glownie zwrocilem na nich uwage przy zakladaniu reala ) dla porownania para eur/usd - fxpro 2 pipy staly - fxcm od 2 do 3.5 a nawet 4 w nocy przy reklamie ze maja spready od 0.8 zalosne - xtb 2 pipy staly ale idzie do gory w nocy
- scalping u nich jest ok zlecenia czasami nie wchodza przy wejsciu lub wysciu w przypadku natychmiastowej egzekucji ( wiadomo maja dealing desk czego nie ma z kolei fxcm )ale ten kto skalpuje powinien wiedziec jak to ominac.
odnosnie ea nie wiem nic bo ich nie stosuje, tak samo nie moge powiedziec nic o ich kontach ecn. choc w niedalkiej przyszlosci zamierzam to sprawdzic.
po za tym biuro obslugi jesli znasz angielski nie stwarza wielkich problemow w rozwiazywaniu niedogodnosci choc nie ukrywam ze wszechobecnosci rosyjskich nazwiski troszke mnie przerazila ( ale to chyba tylko przywara przeszlosci
) . wyplacalnosc chyba jest ok co prawda dopiero wyplacilem pare gbp i robie to zawsze transferem bankowym bez wiekszych przeszkod.
kolejna zaleta jest zakres dzwigni 500 do 5k $ nikt tak wielkiej nie proponuje bynajmniej wedlug moich wiadomosci.
generalnie jak na razie wielkie tak zobaczymy co czas pokaze
pozdrawiam

natknalem sie na ten watek przez przypadek szukajac opini o roznych brokerach a sam teraz wyraze swoja:)
- fx clearing jest brokerem stanowczo lepszym od brokerow ktorych uzywam od dawna takich jak : fxpro, fxcm, czy polski xtb.
- zdecydowanie spread bije wszystkie dotychczasowych na glowe ( w sumie dlatego glownie zwrocilem na nich uwage przy zakladaniu reala ) dla porownania para eur/usd - fxpro 2 pipy staly - fxcm od 2 do 3.5 a nawet 4 w nocy przy reklamie ze maja spready od 0.8 zalosne - xtb 2 pipy staly ale idzie do gory w nocy
- scalping u nich jest ok zlecenia czasami nie wchodza przy wejsciu lub wysciu w przypadku natychmiastowej egzekucji ( wiadomo maja dealing desk czego nie ma z kolei fxcm )ale ten kto skalpuje powinien wiedziec jak to ominac.
odnosnie ea nie wiem nic bo ich nie stosuje, tak samo nie moge powiedziec nic o ich kontach ecn. choc w niedalkiej przyszlosci zamierzam to sprawdzic.
po za tym biuro obslugi jesli znasz angielski nie stwarza wielkich problemow w rozwiazywaniu niedogodnosci choc nie ukrywam ze wszechobecnosci rosyjskich nazwiski troszke mnie przerazila ( ale to chyba tylko przywara przeszlosci

kolejna zaleta jest zakres dzwigni 500 do 5k $ nikt tak wielkiej nie proponuje bynajmniej wedlug moich wiadomosci.
generalnie jak na razie wielkie tak zobaczymy co czas pokaze
pozdrawiam
Witam
Szukam platformy dobrej do skalpowania. Co myślicie o koncie ECN i NDD w fxclearing? Może ktoś założył już takie konta u nich?
http://pol.fxclearing.ca/terms#2

Szukam platformy dobrej do skalpowania. Co myślicie o koncie ECN i NDD w fxclearing? Może ktoś założył już takie konta u nich?
http://pol.fxclearing.ca/terms#2
mam u nich konto od miesiaca i nie nazekam maly spred czasem chwilke czeba poczekac na potwierdzenie tranzakcji,poza tym wszystko wporzadku,codzien ponktoualnie raport dniowy z tranzakcji co miesiac miesieczny...
z poczatku nie pewnie podchodziłem lecz jak narazie z zadnymi problemami sie nie spotkalem...polecam i pozdrawiam
z poczatku nie pewnie podchodziłem lecz jak narazie z zadnymi problemami sie nie spotkalem...polecam i pozdrawiam
A "pan" Dariusz Makowiecki to najprawdopodobniej Fixator (i nie tylko)zbanowany na naszym forum oszust,sprzedajacy EA ,które nie działa na realnych kontach(magicfxrobot,superfxrobot etc).Tu link do forexpeace army,gdzie go "rozgryźli" jako oszusta podajacego się za Dominic Milan i wciskającego ludziom kity.Myślę ,że trafi w końcu na "swojego",co mu nie odpuści oszustwa.
http://www.forexpeacearmy.com/forex-for ... #post57402
post nr 17
http://www.forexpeacearmy.com/forex-for ... #post57402
post nr 17
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"