fxclearing.ca
-
- Gaduła
-
- Gaduła
Założyłem u nich konto parę tygodni temu i jest ok. Co prawda bardzo mało naskubałem z ich ogródka więc zlecenia wchodzą bez żadnego problemu, bardzo mało rekwot.
Obsługa w porządku i bardzo szybko rozwiązują problemy.
Plus jest ten, że prowadzą rachunek w PLN, więc dla fiskusa nie trzeba podliczać. Nie widzę właściwie żadnej różnicy do Admiral Markets.
Obsługa w porządku i bardzo szybko rozwiązują problemy.
Plus jest ten, że prowadzą rachunek w PLN, więc dla fiskusa nie trzeba podliczać. Nie widzę właściwie żadnej różnicy do Admiral Markets.
Wie ktoś może o co chodzi z tymi stronami bo znalazłem 2 strony i nie wiem czy ta druga też jest ich http://www.fxclearing.com/ ?
A to jest nowa strona http://pol.fxclearing.ca nie mogłem znaleźć w wątku.
MikeLD daj znać jak naskubiesz już coś więcej
A to jest nowa strona http://pol.fxclearing.ca nie mogłem znaleźć w wątku.
MikeLD daj znać jak naskubiesz już coś więcej

Ta strona *.com to pierwszy raz na oczy widzę.
FXClearing.CA - jest tą właściwą.
Na razie skubałem pomalutku ale pod koniec tygodnia dałem ciała więc broker nie utrudnia gry. Tyle co moge powiedzieć to zlecenia wchodzą o wiele dłużej niż u innych, jakby zawiesza się potwierdzenie, za to na około ~60-80 trejdów wykonanych widziałem może ze dwa razy rekwotę.
I jeden raz byłem w wieeelkim szoku jak mi cena ask musnęła SL i zlecenie nie weszło... bardzo polubiłem się z tym brokerem.
FXClearing.CA - jest tą właściwą.
Na razie skubałem pomalutku ale pod koniec tygodnia dałem ciała więc broker nie utrudnia gry. Tyle co moge powiedzieć to zlecenia wchodzą o wiele dłużej niż u innych, jakby zawiesza się potwierdzenie, za to na około ~60-80 trejdów wykonanych widziałem może ze dwa razy rekwotę.
I jeden raz byłem w wieeelkim szoku jak mi cena ask musnęła SL i zlecenie nie weszło... bardzo polubiłem się z tym brokerem.
Potrzebuję do testów jakieś bardzo male konto z nanolotami, wiecie może jak to jest dokładnie u nich z tym kontem mikrocentowym, ile tam jest warty 1lot standardowo 100 000 waluty bazowej czy jakoś mniej?
edit.
Co to jest Konto Mikrocentowe? Jest to specjalny typ konta, gdzie wszystkie rozliczenia dokonywane są w Centach Amerykańskich, a nie w Dolarach.
Jezeli rozliczenia są w centach, czyli dobrze myslę, że na tym koncie 1 lot = 100 000 centów, czyli 1 lot to bedzie 1000 USD?
edit.
Co to jest Konto Mikrocentowe? Jest to specjalny typ konta, gdzie wszystkie rozliczenia dokonywane są w Centach Amerykańskich, a nie w Dolarach.
Jezeli rozliczenia są w centach, czyli dobrze myslę, że na tym koncie 1 lot = 100 000 centów, czyli 1 lot to bedzie 1000 USD?
Witam
mam pytanie do osób posiadających real konto na fxclearing
kilka dni temu wypełniłem formularz w celu otwarcia konta micro, przesłałem potrzebne dokumenty itd.... jako pierwszą wpłatę podałem, że chcę wpłacić 50$, nie dostałem jeszcze żadnej odpowiedzi ale z forum dowiedziałem się, że to normalne (mają czas
) teraz poprostu rozmysliłem się i chciałbym otworzyć konto u innego brokera. Czy mogę nie wpłacać nic do fxclearing? co mam zrobić aby zamknąć konto bez strat? Z góry dzięki za odpowiedź
kilka dni temu wypełniłem formularz w celu otwarcia konta micro, przesłałem potrzebne dokumenty itd.... jako pierwszą wpłatę podałem, że chcę wpłacić 50$, nie dostałem jeszcze żadnej odpowiedzi ale z forum dowiedziałem się, że to normalne (mają czas

A : możesz poprostu sprawę olać i nic nie musisz wpłacać ( nie masz takiego obowiązku, to tylko deklaracja potencjalnej kwoty a nie jakiś wymóg )mgrkoxik pisze:Witam
kilka dni temu wypełniłem formularz w celu otwarcia konta micro, przesłałem potrzebne dokumenty itd.... jako pierwszą wpłatę podałem, że chcę wpłacić 50$, nie dostałem jeszcze żadnej odpowiedzi ale z forum dowiedziałem się, że to normalne (mają czas) teraz poprostu rozmysliłem się i chciałbym otworzyć konto u innego brokera. Czy mogę nie wpłacać nic do fxclearing? co mam zrobić aby zamknąć konto bez strat? Z góry dzięki za odpowiedź
B : możesz poprostu zamknąć konto ( też nic nie musisz wpłacać )
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein