XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

Ale wiesz dlaczego?
W związku z anulowaniem czwartkowych transakcji (złożonych między godz. 20:40 a 21:00 polskiego czasu), które odbiegają o przynajmniej 60 proc. od poziomów z godziny 20:40 przez giełdy Nasdaq oraz NYSE OMX, wszystkie zlecenia obejmujące te akcje w XTB zostaną również anulowane.
Może to chwilowe tak jak u greena
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Powrót Green7..

Nieprzeczytany post autor: reptile »

kris007 pisze:póki co chyba jednak nie, aktualnie jest w rankingu dalej na 1, ciekawe tylko gdzie był jak go nie było Smile
Wielki Pips przymknął oko .. znaczy się wzdrzemnął się ale wzbudziliśmy go :mrgreen:
wand pisze:no i gdzie jest teraz Kiwi??
On pewnie nie z tego kościoła co trzeba :lol:
Lucasio pisze:Dla mnie, to coś im się pieprzy soft Smile
Może to by test :P
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, 23:18 przez reptile, łącznie zmieniany 2 razy.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Lucasio
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Lucasio »

Dla mnie, to coś im się pieprzy soft :)

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

Lucasio pisze:Dla mnie, to coś im się pieprzy soft

też mi się tak wydaje, Kiwi nie mart się pewnie niebawem też się pojawisz

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

Tez mi sie wydaje ze nie ma co robic szumu NA RAZIE.

Kilka lat temu mialem watpliwosci, ale dzis, pomyslcie sobie - co to jest te kilkadziesiat K Euro za autko, jesli oni sa jednym ze sponsorow mclarena, a wiec wydaja na promocje wielokrotnosci tej kwoty.
Wiec byloby nieracjonalne ryzykowac reputacje dla tak malej sumy...

No chyba ze walki maja swoje zrodlo w szeregowych pracownikach, ale do tego mozna przeciez dojsc (albo i nie :) )

nash
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nash »

a moze poprostu przegladaja konta czy nie bylo na nich jakis nieprawidlowsoci? Może spisuja dane komu juz zaproszenia i nagrody przypisac :lol:
Skoro green wrocil to i ty wrocisz :wink:

weronika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: weronika »

Tak czy owak ja mam zegarek za tygodniówkę, i na scenie green7 dam znać to jakiego drina wypijemy? To Ci opowiem o moich przygodach z xtb w pierwszej edycji.

nash
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nash »

weronika pisze:Tak czy owak ja mam zegarek za tygodniówkę, i na scenie green7 dam znać to jakiego drina wypijemy? To Ci opowiem o moich przygodach z xtb w pierwszej edycji.
:shock: No ladnie :)
Btw. moglabys opisac komu wysylaja zaproszenia na to cale xtb forex night i jak w ogole prezentuje sie ta impreza :wink: :?:

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

Kurde Panowie nie wiem o co kaman .... rozpierducha tu jakaś jest i albo jakieś wałki ktoś kręci albo ten system punktacji jest skopany na maxa.

Nie było mnie chwilkę przy kompie a tu takie wiadomości ....podobno wypadłem z rankingu o 21:00 .... wróciłem po 23 i byłem na swoim miejscu w rankingu natomiast zniknął gdzieś Kiwi ???

Teraz nowy ranking (01:00) i jestem ja, pojawił się również Kiwi. Pytanie kto zniknął bez wieści ??
Tak czy siak nie podoba mi się to zamieszanie - jakoś przez 3 tygodnie konkursu wsio działało jak należy (raz się zdarzyło, że zauważyłem brak rankingu z jakiejś godziny) a ostatni tydzień zaczyna się od cudów .......

nash pisze:hmm, mam dla was komunikat od xtb, z ich facebooka
Xtb facebook pisze:X-Trade Brokers Dom Maklerski czwartek zatrząsł Waszymi porfelami, bo inwestujecia na giełdach w Stanach Zjednoczonych ? Wszystkie "dziwne" transakcje czwartkowe są anulowane także w XTB.
http://www.facebook.com/xtbpl

Nie wiem czy to ma jakies powiazanie z greenem, ale z tego co pamietam jakos w tym okresie nagle wyskoczyl na 17 tysiecy % - tyle ze on moze zrobil wtedy ze 100% - dziwne to byly akcje gdy ludzie robili po kilkatysiecy w ciagu dnia...
Pewnie, że powiązanie ma - bo sytuacja na giełdzie w USA odbiła się i na kursach walut. Notabene dla mnie na plus. Ale na akcjach nie handlowałem ......
weronika pisze:Tak czy owak ja mam zegarek za tygodniówkę, i na scenie green7 dam znać to jakiego drina wypijemy? To Ci opowiem o moich przygodach z xtb w pierwszej edycji.
Chętnie. I opowiesz mi gdzie to na nartach byłaś - chętnie skorzystam z poleconych tras :)
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

green7 pisze:....podobno wypadłem z rankingu o 21:00 .... wróciłem po 23 i byłem na swoim miejscu w rankingu natomiast zniknął gdzieś Kiwi ???

Teraz nowy ranking (01:00) i jestem ja, pojawił się również Kiwi. Pytanie kto zniknął bez wieści ??
Było dokładnie jak piszesz. Ranking 17:00 jesteś. 18:00 już Cię nie ma. Wróciłeś około 21:00. Chcesz wiedzieć co się z kontem - wpadaj na nawigatora. Trzymamy rękę na pulsie 8)
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

ODPOWIEDZ