Może to chwilowe tak jak u greenaW związku z anulowaniem czwartkowych transakcji (złożonych między godz. 20:40 a 21:00 polskiego czasu), które odbiegają o przynajmniej 60 proc. od poziomów z godziny 20:40 przez giełdy Nasdaq oraz NYSE OMX, wszystkie zlecenia obejmujące te akcje w XTB zostaną również anulowane.
XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca
Ale wiesz dlaczego?
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
AK
Powrót Green7..
Wielki Pips przymknął oko .. znaczy się wzdrzemnął się ale wzbudziliśmy gokris007 pisze:póki co chyba jednak nie, aktualnie jest w rankingu dalej na 1, ciekawe tylko gdzie był jak go nie było Smile

On pewnie nie z tego kościoła co trzebawand pisze:no i gdzie jest teraz Kiwi??

Może to by testLucasio pisze:Dla mnie, to coś im się pieprzy soft Smile

Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, 23:18 przez reptile, łącznie zmieniany 2 razy.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Tez mi sie wydaje ze nie ma co robic szumu NA RAZIE.
Kilka lat temu mialem watpliwosci, ale dzis, pomyslcie sobie - co to jest te kilkadziesiat K Euro za autko, jesli oni sa jednym ze sponsorow mclarena, a wiec wydaja na promocje wielokrotnosci tej kwoty.
Wiec byloby nieracjonalne ryzykowac reputacje dla tak malej sumy...
No chyba ze walki maja swoje zrodlo w szeregowych pracownikach, ale do tego mozna przeciez dojsc (albo i nie
)
Kilka lat temu mialem watpliwosci, ale dzis, pomyslcie sobie - co to jest te kilkadziesiat K Euro za autko, jesli oni sa jednym ze sponsorow mclarena, a wiec wydaja na promocje wielokrotnosci tej kwoty.
Wiec byloby nieracjonalne ryzykowac reputacje dla tak malej sumy...
No chyba ze walki maja swoje zrodlo w szeregowych pracownikach, ale do tego mozna przeciez dojsc (albo i nie

Kurde Panowie nie wiem o co kaman .... rozpierducha tu jakaś jest i albo jakieś wałki ktoś kręci albo ten system punktacji jest skopany na maxa.
Nie było mnie chwilkę przy kompie a tu takie wiadomości ....podobno wypadłem z rankingu o 21:00 .... wróciłem po 23 i byłem na swoim miejscu w rankingu natomiast zniknął gdzieś Kiwi ???
Teraz nowy ranking (01:00) i jestem ja, pojawił się również Kiwi. Pytanie kto zniknął bez wieści ??
Tak czy siak nie podoba mi się to zamieszanie - jakoś przez 3 tygodnie konkursu wsio działało jak należy (raz się zdarzyło, że zauważyłem brak rankingu z jakiejś godziny) a ostatni tydzień zaczyna się od cudów .......

Nie było mnie chwilkę przy kompie a tu takie wiadomości ....podobno wypadłem z rankingu o 21:00 .... wróciłem po 23 i byłem na swoim miejscu w rankingu natomiast zniknął gdzieś Kiwi ???
Teraz nowy ranking (01:00) i jestem ja, pojawił się również Kiwi. Pytanie kto zniknął bez wieści ??
Tak czy siak nie podoba mi się to zamieszanie - jakoś przez 3 tygodnie konkursu wsio działało jak należy (raz się zdarzyło, że zauważyłem brak rankingu z jakiejś godziny) a ostatni tydzień zaczyna się od cudów .......
Pewnie, że powiązanie ma - bo sytuacja na giełdzie w USA odbiła się i na kursach walut. Notabene dla mnie na plus. Ale na akcjach nie handlowałem ......nash pisze:hmm, mam dla was komunikat od xtb, z ich facebooka
http://www.facebook.com/xtbplXtb facebook pisze:X-Trade Brokers Dom Maklerski czwartek zatrząsł Waszymi porfelami, bo inwestujecia na giełdach w Stanach Zjednoczonych ? Wszystkie "dziwne" transakcje czwartkowe są anulowane także w XTB.
Nie wiem czy to ma jakies powiazanie z greenem, ale z tego co pamietam jakos w tym okresie nagle wyskoczyl na 17 tysiecy % - tyle ze on moze zrobil wtedy ze 100% - dziwne to byly akcje gdy ludzie robili po kilkatysiecy w ciagu dnia...
Chętnie. I opowiesz mi gdzie to na nartach byłaś - chętnie skorzystam z poleconych trasweronika pisze:Tak czy owak ja mam zegarek za tygodniówkę, i na scenie green7 dam znać to jakiego drina wypijemy? To Ci opowiem o moich przygodach z xtb w pierwszej edycji.

Było dokładnie jak piszesz. Ranking 17:00 jesteś. 18:00 już Cię nie ma. Wróciłeś około 21:00. Chcesz wiedzieć co się z kontem - wpadaj na nawigatora. Trzymamy rękę na pulsiegreen7 pisze:....podobno wypadłem z rankingu o 21:00 .... wróciłem po 23 i byłem na swoim miejscu w rankingu natomiast zniknął gdzieś Kiwi ???

its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
AK
trading is waiting
--
AK