XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca
bo nie szuka po nicku tylko po loginie, musialbys znac jego loginPanPiotr pisze:kiwi też nie znajduje , ta wyszukiwarka nie działa raczej.
wiem ze nie ma bo sam go dokladnie przeanalizowalem przed rejestracja w konkursie - jednakze tak jak pisalem, w poprzednich edycjach ten punkt byl dokladnie wyszczegolnionyW regulaminie nie ma ani słowa o zakazie stosowania EA.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, 22:11 przez nash, łącznie zmieniany 1 raz.
hmm, mam dla was komunikat od xtb, z ich facebooka
Nie wiem czy to ma jakies powiazanie z greenem, ale z tego co pamietam jakos w tym okresie nagle wyskoczyl na 17 tysiecy % - tyle ze on moze zrobil wtedy ze 100% - dziwne to byly akcje gdy ludzie robili po kilkatysiecy w ciagu dnia...
http://www.facebook.com/xtbplXtb facebook pisze:X-Trade Brokers Dom Maklerski czwartek zatrząsł Waszymi porfelami, bo inwestujecia na giełdach w Stanach Zjednoczonych ? Wszystkie "dziwne" transakcje czwartkowe są anulowane także w XTB.
Nie wiem czy to ma jakies powiazanie z greenem, ale z tego co pamietam jakos w tym okresie nagle wyskoczyl na 17 tysiecy % - tyle ze on moze zrobil wtedy ze 100% - dziwne to byly akcje gdy ludzie robili po kilkatysiecy w ciagu dnia...
ahh, juz widze, green z czwartku na piatek z 4800% wskoczyl na 21k%. Ciekawe jak sie ustosunkuja do jego reklamacji...
W kazdym badz razie "jakies" walki zaczynaja juz krecic...
W kazdym badz razie "jakies" walki zaczynaja juz krecic...
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, 22:33 przez nash, łącznie zmieniany 1 raz.