XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca
Kiwi teraz nadzieja w tobie więc walcz !
Swoją drogą , jeśli to wałek to XTB będzie miało przejeb*** w końcu w Polsce są 2 no może 4 dobre fora o foreksie w tym to , więc jak tylko wyjdzie, że to wałek to prędzej czy później każdy trader , oraz początkujący będą wiedzieli, aby omijać tego brokera.
Swoją drogą , jeśli to wałek to XTB będzie miało przejeb*** w końcu w Polsce są 2 no może 4 dobre fora o foreksie w tym to , więc jak tylko wyjdzie, że to wałek to prędzej czy później każdy trader , oraz początkujący będą wiedzieli, aby omijać tego brokera.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, 21:54 przez PanPiotr, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślisz że jeżeli się nie bali wywalić gościa z 24k% to przestraszą się przed usunięciem gracza z 8k% aby wprowadzić swojego gracza?PanPiotr pisze:Kiwi teraz nadzieja w tobie więc walcz !
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
lubię takie tematy. czuję szwindel. poczekajmy na spokojnie, ale prawdę mówiąc naprawdę GRUBE NICI.
a tego XTB to już dość mam. kiedyś widziałem nawet reklamę całostronicową xtb w Fakcie. no ile można leszcza trzepać ! szkoda ludzi ! odpuśćcie ! ja już się nikomu nie przyznaję, że zajmuje się fx bo po tych publikacjach to mnie stawia w równej linii z mocno wczorajszym panem Mieczysławem z salonu gier vegas.

a tego XTB to już dość mam. kiedyś widziałem nawet reklamę całostronicową xtb w Fakcie. no ile można leszcza trzepać ! szkoda ludzi ! odpuśćcie ! ja już się nikomu nie przyznaję, że zajmuje się fx bo po tych publikacjach to mnie stawia w równej linii z mocno wczorajszym panem Mieczysławem z salonu gier vegas.
to zalinkuj bo coś większość z nich ma żywotność do 6 m-cyPanPiotr pisze:w końcu w Polsce są 2 no może 4 dobre fora o foreksie

Money Never Sleeps
przy 30% jest mc i wtedy zamykaja najbardziej stratna pozycje, no czyli wsumie jakby mial otwarte 10 pozycji to kazda po kolei mogloby zamykac i tym samym te 30% z coraz mniejszej kwoty by bylo liczone
EDIT
A orientuje sie ktos czy Green gral recznie czy robotem? Teraz nigdzie tego nie wyczytalem ale z tego co pamietam we wczesniejszych edycjach konkursu byl zakaz zapuszczania robotow.
EDIT
A orientuje sie ktos czy Green gral recznie czy robotem? Teraz nigdzie tego nie wyczytalem ale z tego co pamietam we wczesniejszych edycjach konkursu byl zakaz zapuszczania robotow.