weronika pisze:Ogólnie dowodem, że xtb nie robi wałek jest to, że co roku wygrywa osoba która o fx nie ma zielonego pojęcia
no wiesz co ..... , nie obrażaj Greena .........
ten człowiek - chociaż nie znam go osobiście, ma taką wiedzę o forexie programowaniu, systemach, strategiach, AT , że najwięksi GURU mogliby się od niego wiele wiele uczyć. Zobacz, że tu na forum na "tylko" 23 pochwały.....
Poczytaj jego posty, zadaj sobie trochę trudu. Kto jak kto ale Green jak mało kto zasłużył na tą wygraną.
Ja walczę z Nim i rywalizuje bo taka jest idea konkursu, jak napisałem będę GO ścigał aż do piątku do 17.00 , ale myślę że przegrać z takim zawodnikiem to zaszczyt.
A w temacie tego bad ticka eur/chf. Kiedy on sie pojawił o 23:36 miałem akurat otwarty ten wykres i na rachunku prawie 700 tyś wolnej kasy .
Mogłem otworzyć za to 58 lotów EUR/CHF i na każdym " zarobić " 20 figur. w 30 minut ( 2000 pips ) w sumie profit byłby ok 3,3 mln a wtedy stan mojego rachunku konkursowego po tej transakcji były ok 4 mln.
Tylko powiedz mi jak ja bym po takiej zagrywce spojrzał w oczy na finale XTFR Greenowi i innym graczom ..... co bym im powiedział ......
Pozdrawiam.
Dodano po 13 minutach:
weronika pisze:Wiadomo, nikt nie gra jednym kontem
Ja przyznaje się bez bicia - gram tylko na jednym rachunku