XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
nash
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nash »

ehe, no to mamy out. Bylo milo ale sie skonczylo. Dziekuje za uwage i do uslyszenia :lol:

Awatar użytkownika
Kielki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kielki »

Wrzuciles modul proponowany przez Reptile'a? :D
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"

nash
Gaduła
Gaduła

Nitro z all in poszlo, ponad 200k w plecki i juz nawet nie chce mi sie zamykac pozycji ;p

edit

hmm, a jednak zamknalem wszystkie pozycje, aby chociaz utrzymac sie w first five

TOMGANN
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: TOMGANN »

No racja racja, wszedłem sobie w ten badtick :) widocznie tak uczciwy jak kiwi nie jestem :(
Ale poza tym wskoczyłem na 15 miejsce, zostało 5 razy podwoić, ale chyba za późno trochę no małe szanse. ;)

Dodano po 43 sekundach:

Tak czy owak miło, ze z tego forum na 10 000 kont w konkursie sporo nas jest w czołówce.

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

TOMGANN pisze:No racja racja, wszedłem sobie w ten badtick :) widocznie tak uczciwy jak kiwi nie jestem :(
Ale poza tym wskoczyłem na 15 miejsce, zostało 5 razy podwoić, ale chyba za późno trochę no małe szanse. ;)

Dodano po 43 sekundach:

Tak czy owak miło, ze z tego forum na 10 000 kont w konkursie sporo nas jest w czołówce.
Z ciekawości: a co się stało z tą pozycją "badtickową" ? Została anulowana ?

Reptil: no nie zły modułek waść zapodałeś ja też mogę używać ?:)
Green
Obrazek
Obrazek

TOMGANN
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: TOMGANN »

Tak, anulowana, uczciwie.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

green7 pisze:Reptil: no nie zły modułek waść zapodałeś ja też mogę używać ?Smile
Jak wytworzysz 666000 PLN na tym bieżącym depo to zintegruje Ci w MT5 :mrgreen:
Aż się przycisnąć chcę.. :twisted: a Gs ma w standardzie :mrgreen:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Kiwi
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kiwi »

nash pisze:Nitro z all in poszlo, ponad 200k w plecki i juz nawet nie chce mi sie zamykac pozycji
hmm, a jednak zamknalem wszystkie pozycje, aby chociaz utrzymac sie w first five
No i w sumie szkoda... EUR/AUD znów na poziomie 1.4110.......
No i pewnie miałbyś coś koło 800 tyś. Naprawdę szkoda......

nash
Gaduła
Gaduła

aj tam, na dogonienie Greena i tak mialbym minimalne szanse. Nawet jesli dobilbym tym shortem do 10k% to i tak raczej by nic nie zmienilo. Ile eur/aud do 17 w piatek moze podbic? 300pipsow? 400? O ile w ogole ruszy w gore... Biorac pod uwage zwiekszajacy sie poziom zabezpieczenia wraz ze wzrostem posiadanego kapitalu i tak bym 300% z tego 1mln nie zrobil aby w ogole zaczac konkurowac z greenem ;p.
Mimo wszystko postaram sie odpalic w odpowiednim momencie longa i tym samym utrzymac w top5 :wink: . Na 32 otwarte pozycje w przeciagu ostatnich 3 tygodni 31 jest zyskownych, tak wiec mam nadzieje ze i ta 33 okaze sie byc na + :lol:

Tak wiec mam nadzieje ze bede mial przyjemnosc uczestniczyc razem z czescia z Was na XTB forex night :)

Kiwi
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kiwi »

Ale dałem ciała .....
Już gorzej sie nie dało zagrać ......
koszmar ......
jedno złe kliknięcie i cała robota na nic ....

ODPOWIEDZ